Poznati

Direktno.rs

02. 06. 2020. 11:59 1

Naša atraktivna kajakašica se udaje za mlađeg kolegu

Srpska kajakašica Milica Starović (32) udaje se za kolegu iz Hrvatske, Antuna Novakovića (23) koji je devet godina mlađi od nje.

Evropska prvakinja u kajaku 2016. godine, podelila je na svom Instagram profilu sliku prosidbe koja se dogodila u Antunovom rodnom mestu, Slavonskom brodu.

- Poseban i divan dan... ja sam ostala bez reči, mogla sam samo da kazem "da" - napisala je Milica u opisu romantičnih fotografija.

Iako je velika razlika u godinama između njih dvoje, Milica i Antun su se zaljubila preko sporta koji dele, i od tada su nerazdvojni.

- Preko kajaka smo se upoznali, naravno. U Hrvatskoj inače nije uopšte razvijen kajak, a on je u juniorskoj konkurenciji bio evropski šampion i svetski vicešampion, tako da je on isplivao ni od kuda. Upoznali smo se u Turskoj 2017. i malo-pomalo rodila se ljubav. Zbog loših uslova u Hrvatskoj, Antun sada trenira sa našom reprezentacijom - rekla je ranija Milica.

 

Dragi čitaoci, da biste nas lakše pratili i bili u toku preuzmite našu aplikaciju za Android ili Iphone.

Komentari 1

ostavi komentar

Ostavi komentar

Da biste komentarisali vesti pod Vašim imenom

Ulogujte se
Pravila komentarisanja
Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici i kvalitetniji komentari.
Direktno.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni.
Zabranjeno je objavljivanje ideja, informacija i mišljenja kojima se podstiče diskriminacija, mržnja ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja nekoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihove seksualne opredeljenosti, bez obzira na to da li je objavljivanjem učinjeno krivično delo. Komentari koji sadrže govor mržnje i psovke, takodje neće biti objavljeni.
Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije, već samo autora komentara.


Izbor(i)

Zoran Živković [23.04.2024.]




Video dana

U čemu je problem?

Anketa

Gde ćete provesti predstojeće praznike?

Rezultati