Poznati

02. 06. 2020. 10:38 1

Teško joj palo... "Nisam mogla da drmnem viski!"

Pevačica Nataša Bekvalac nedavno je održala koncert preko interneta kojim je oduševila svoje fanove, ali je na samom početku nastupa priznala da joj nešto nedostaje...

Tokom fantastičnog koncerta koji je Bekvalčeva održala pre nekoliko dana u dvorištu svog doma, podsetila nas je da postoji tajni sastojak koji joj pomaže pre nastupa.

U pitanju je barem jedna čaša viskija, a to je ovog puta falilo.

- Tražili su od mene da pričam neke smešne stvari, ali je možda bolje da ne počinjem, jer ću tek onda biti na crnoj listi. Plus, nisam popila nijednu čašu viskija, što je inače moja tradicija - našalila se Novosađanka u prisustvu prijatelja i dodala da prošli put kada nije mogla da se počasti dozom viskija, nastup nije bio toliko zabavan:

- Koncert je počinjao oko šest popodne, nisam mogla da drmnem viski, a bilo je i dece. Iskreno, dva najdosadnija sata u mom životu. Nadam se da se moji fanovi neće naljutiti - iskrena je bila Nataša.

Dragi čitaoci, da biste nas lakše pratili i bili u toku preuzmite našu aplikaciju za Android ili Iphone.

Komentari 1

ostavi komentar

Ostavi komentar

Da biste komentarisali vesti pod Vašim imenom

Ulogujte se
Pravila komentarisanja
Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici i kvalitetniji komentari.
Direktno.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni.
Zabranjeno je objavljivanje ideja, informacija i mišljenja kojima se podstiče diskriminacija, mržnja ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja nekoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihove seksualne opredeljenosti, bez obzira na to da li je objavljivanjem učinjeno krivično delo. Komentari koji sadrže govor mržnje i psovke, takodje neće biti objavljeni.
Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije, već samo autora komentara.


Izbor(i)

Zoran Živković [23.04.2024.]




Video dana

Topli sendvič

Anketa

Gde ćete provesti predstojeće praznike?

Rezultati