Poznati

Direktno.rs

31. 05. 2020. 17:00 0

Prebijanje zbog afere, viralni video i ćutanje medija

Glumica Uzma Kan iz Pakistana žrtva je brutalnog prebijanja od strane članova moćne porodice, a mediji u ovoj zemlji o tome ćute iako internetom kruži snimak nemilog događaja.

Policija u Pakistanu istražuje i ispituje tri žene zbog napada na poznatu pakistansku glumicu Uzmu Kan. Kako prenosi BBC, viralni video koji kruži društvenim mrežama pokazuje tri žene koje sa naoružanim muškarcima upadaju u dom glumice i napadaju je.

Pakistanski mediji o tome odbijaju da izveštavaju, a razlog je, navodno, činjenica da su upletene žene rođake imovinskog tajkuna Malika Riaza.

Iako mediji ne izveštavaju, tri žene su ipak privedene, a jedna od njih je navela da se radi o osveti zbog vanbračne afere koju je njen suprug imao sa poznatom glumicom. Ona je branila svoj napad na glumicu, iako je na snimku moguće videti da joj je pretila čak i otmicom od strane pakistanske obaveštajne službe ISI, koja je više puta optuživana za ilegalan nestanak ljudi (ove navode negiraju).

Kako tvrdi jedna od optuženih, Uzma Kan je već neko vreme upletena u aferu sa njenim suprugom, a sa vezom je nastavila iako je ranije "upozorena" da bi trebalo da je okonča.

Glumica je objavila da je podnela tužbu protiv ovih žena.

Dragi čitaoci, da biste nas lakše pratili i bili u toku preuzmite našu aplikaciju za Android ili Iphone.

Komentari 0

ostavi komentar

Ostavi komentar

Da biste komentarisali vesti pod Vašim imenom

Ulogujte se
Pravila komentarisanja
Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici i kvalitetniji komentari.
Direktno.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni.
Zabranjeno je objavljivanje ideja, informacija i mišljenja kojima se podstiče diskriminacija, mržnja ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja nekoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihove seksualne opredeljenosti, bez obzira na to da li je objavljivanjem učinjeno krivično delo. Komentari koji sadrže govor mržnje i psovke, takodje neće biti objavljeni.
Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije, već samo autora komentara.


Ravnopravnost

Zoran Živković [12.04.2024.]




Video dana

Metalika moj dobar drugar

Anketa

Ko je kriv za razočaravajuću sezonu Zvezde i Partizana u Evroligi?

Rezultati