Poznati

Direktno.rs

31. 05. 2020. 09:26 1

Srpska manekenka pobedila koronu!

Prelepa brineta Tamara Lazić koja je u samom vrhu modnog sveta, otkrila je kako se izborila sa virusom COVID-19, ali i šta joj je sve pružio manekenski život.

U iskrenom razgovoru za časopis "Bazar", srpska manekenka Tamara Lazić govorila je o pandemiji koja je zahvatila ceo svet i kako je bilo boriti se sa opakim virusom.

- Srećom imala sam lakše simtome i opravak sam provela u kućnoj izolaciji. Često sam razgovarala sa bliskim ljudima koji su bili tu da me ohrabre i prenesu mi pozitivne misli. Mnogo toga sam naučila za ovo kratko vreme, Koliko god ljudi da upoznate u životu važno je da negujete prave prijatelje, koji svojom ljubavlju mogu da vam olakšaju tešku situaciju. Polako se vraćam svakodnevnim obavezama i poslu koji volim. Kako u poslovnom, tako i u privatnom životu očekuju me lepe stvari, a najviše se radujem preseljenju u novi životni kutak - rekla je Tamara i dodala:

- Očekuje me realizacija već dogovorenih angažmana u Milanu, Madridru i Južnoj Americi, a radiću i za poznate brendove. Naravno, svi čekamo da se prvo otvore aerodromi i prorade avio linije.

Tamara je pored svoje uspešne karijere poznata i po romantičnoj vezi sa unukom Borisa Jeljcina, koji deli ime dede. Menekenka nije krila da je morala mnogo toga da se odrekne da bi bila tu gde sada jeste.

- Ne postoji uspešna osoba koja se nije odricala i žrtvovala radi ostvarenja svog sna. Baviti se nečim profesionalno, podrazumeva osim talenta i odricanje, rad, veliku želju ali i ljubav prema poslu. Sve ovo u mom slučaju iziskivalo je odsustvo od kuće i odvajanje o porodice i prijatelja, što nije lako i prijatno ali život se svodi na odluku koju denesete - rekla je manekenka.

Na pitanje da li mora da živi bez hleba, slatkiša i ostalih zadovoljstava, ona je pojasnila:

- Ne bih rekla da je to odricanje, samo živim u skladu sa potrebama svog tela. Trčanje i zdrava ishrana doprinose da se osećam dobro i zdravo, a tako se osećam i kada ponekad uživam u slatkišima - rekla je Tamara i otkrila na koji način joj je manekenstvo promenilo život:

- Iskustava koja sam stekla, zemlje koje sam videla i ljude koje sam upoznala oplemenili su mi život i duh. Ipak vrednosti i principi i vaspitanje su srž ličnosti koja je nepromenljiva pa tako i nekadašnju Tamaru nosim sa sobom. Ovaj posao omogućio mi je da drugačije vidim modu, sada je gledam kao umetnost koja ulepšava stvarnost i izaziva u ljudima lepa osećanja i budi čula - zaključila je ona za "Bazar".

Dragi čitaoci, da biste nas lakše pratili i bili u toku preuzmite našu aplikaciju za Android ili Iphone.

Komentari 1

ostavi komentar

Ostavi komentar

Da biste komentarisali vesti pod Vašim imenom

Ulogujte se
Pravila komentarisanja
Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici i kvalitetniji komentari.
Direktno.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni.
Zabranjeno je objavljivanje ideja, informacija i mišljenja kojima se podstiče diskriminacija, mržnja ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja nekoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihove seksualne opredeljenosti, bez obzira na to da li je objavljivanjem učinjeno krivično delo. Komentari koji sadrže govor mržnje i psovke, takodje neće biti objavljeni.
Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije, već samo autora komentara.


Izbor(i)

Zoran Živković [23.04.2024.]




Video dana

U čemu je problem?

Anketa

Gde ćete provesti predstojeće praznike?

Rezultati