Poznati

Direktno.rs

20. 04. 2020. 11:57 1

Verna poreklu: Glumica proslavila pravoslavni Uskrs

Američka glumica Mila Jovović ispoštovala je tradiciju i proslavila praznik uz pravoslavne običaje.

Američka glumica Mila Jovović, koja je na našim prostorima poznata i zbog činjenice da je srpskog porekla, u duhu tradicije proslavila je pravoslavni Uskrs. Sa dva video snimka koje je postavila na svoj Instagram profil, Mila je poželela srećan praznik svojim pratiocima.

– Hristos Voskrese!! Srećan pravoslavni Uskrs! Evo par snimaka mojih devojčica dok vežbaju neke ruske/ukrajinske običaje, naravno na svoj način – našalila se glumica jer na snimku njene ćerke pokušavaju da obave tradicionalno "tucanje" na prilično "trapav" način.

Iako nije spomenula srpsko poreklo, Milin otac Bogdan Jovović je srpski doktor, dok joj je majka poreklom Ruskinja. Često se govori o glumičinom ukrajinskom poreklu (rođena je u Kijevu), ali Mila je nekoliko puta rekla da je mesto njenog rođenja "čista slučajnost".

Po dolasku u Ameriku, roditelji su joj radili za poznatog režisera Brajana De Palmu. Majka je bila čistačica, a otac kuvar. Ubrzo, otac je bio umešan u jednu od najvećih prevara vezanih za zdravstveno osiguranje i 1994. godine je dobio kaznu od 20 godina zatvora. Ipak, pušten je nakon pet godina. Glumica je tom prilikom izjavila da je zatvor dobro uticao na njega i da mu je pružio šansu da stane i razmisli o svojim postupcima.

Dragi čitaoci, da biste nas lakše pratili i bili u toku preuzmite našu aplikaciju za Android ili Iphone.

Komentari 1

ostavi komentar

Ostavi komentar

Da biste komentarisali vesti pod Vašim imenom

Ulogujte se
Pravila komentarisanja
Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici i kvalitetniji komentari.
Direktno.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni.
Zabranjeno je objavljivanje ideja, informacija i mišljenja kojima se podstiče diskriminacija, mržnja ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja nekoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihove seksualne opredeljenosti, bez obzira na to da li je objavljivanjem učinjeno krivično delo. Komentari koji sadrže govor mržnje i psovke, takodje neće biti objavljeni.
Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije, već samo autora komentara.


Izborna trka

Zoran Živković [27.04.2024.]




Video dana

Nisam spavao!

Anketa

Gde ćete provesti predstojeće praznike?

Rezultati