Poznati

Direktno.rs

06. 01. 2020. 11:13 0

Svi pričaju o reakciji Dženifer Aniston na Breda Pita!

Bred Pit je osvojio nagradu Zlatni globus za najbolju sporednu ulogu u filmu "Bilo jednom u Holivudu", a američki tabloidi trenutno najviše pričaju o reakciji njegove bivše supruge Dženifer Aniston.

"US Weekly" piše da je Dženifer ustala i tapšala kad je čula Bredovo ime. Bred se zatim tokom govora našalio i u vezi svog ljubavnog života, a kamere su se u tom trenutku fokusirale na Dženifer u publici.

- Poveo bih mamu, ali nisam smeo jer ispadne da sam u vezi sa svakom ženom pored koje stojim pa bi to bilo čudno - našalio se Pit, a kamere su snimile kako se Aniston na to nasmejala. Kad se Bred vratio za svoj sto s nagradom, Dženifer je, tvrde izvori za američki tabloid, nekoliko puta pogledala prema njegovom stolu.

Inače, na ovim Zlatnim globusima mnogo se pričalo o njihovom mogućem susretu na crvenom tepihu, a neki novinari su i pitali Breda Pita o tome.

- Sreo sam Džen, dobri smo prijatelji - rekao je on na to.

Dženifer i Bred su bili u braku od 2000. do 2005. godine, a rastanak je usledio nakon što se glumac zaljubio u Anđelinu Džoli tokom snimanja filma "Gospodin i gospođa Smit". Iako tokom Bredovog braka sa Anđelinom, bivši supružnici nisu bili u kontaktu, nakon razvoda Pita i Džoli, ali i Anistonove od muža Džastina Teroua, opet su počeli da se viđaju, ali samo kao prijatelji. Bred je bio na rođendanu Dženifer Aniston, a nedavno i na žurci koju je priredila u svom domu za novogodišnje praznike.

Dragi čitaoci, da biste nas lakše pratili i bili u toku preuzmite našu aplikaciju za Android ili Iphone.

Komentari 0

ostavi komentar

Ostavi komentar

Da biste komentarisali vesti pod Vašim imenom

Ulogujte se
Pravila komentarisanja
Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici i kvalitetniji komentari.
Direktno.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni.
Zabranjeno je objavljivanje ideja, informacija i mišljenja kojima se podstiče diskriminacija, mržnja ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja nekoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihove seksualne opredeljenosti, bez obzira na to da li je objavljivanjem učinjeno krivično delo. Komentari koji sadrže govor mržnje i psovke, takodje neće biti objavljeni.
Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije, već samo autora komentara.


Namirivanje

Zoran Živković [03.05.2024.]




Video dana

Gol(f)man

Anketa

Kojim rečima čestitate Uskrs?

Rezultati