Poznati

Direktno.rs

26. 12. 2019. 11:56 0

Ana Mihajlovski i Vuk Kostić - u vezi ili ne?

Već danima se nagađalo da su voditeljka Ana Mihajlovski i glumac Vuk Kostić u romantičnom odnosu dva meseca, po tvrdnjama domaćih medija, a onda su im juče i raskinuli vezu novim pisanjima.

Dok se do sada glumac i voditeljka nisu oglašavali, to se promenilo, pa je Ana, koja je trenutno na odmoru u Njujorku na svom Instagram Storiju objavila ironične poruke.

Zbog tvrdnji da je raskinula sa Vukom, jer je trenutno u Americi sa bivšim mužem, Ana je napisala: - Moj bivši muž je pročitao novine. Eno ga panično po Menhetnu traži neki most... Ako me razumete...

Voditeljka je potom objavila još jedan tekst, gde je što se tiče odnosa sa glumcem rekla: - Ma, ko bi njega mogao da ostavi? On je najkul čovek na svetu. Eto, i to sam vam rešila, 'ajde sad da se zaustavimo, pliz! Nova godina je uskoro, vreme ljubavi i sve to... P.S. Volim te!

Iako su mnogi pomislili da je ovo potvrda njene veze sa Kostićem, vrlo je moguće da se voditeljka samo šalila i odlučila da se poigra sa aktuelnim pričama i naslovima.

Šta vi mislite?

 

Dragi čitaoci, da biste nas lakše pratili i bili u toku preuzmite našu aplikaciju za Android ili Iphone.

Komentari 0

ostavi komentar

Ostavi komentar

Da biste komentarisali vesti pod Vašim imenom

Ulogujte se
Pravila komentarisanja
Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici i kvalitetniji komentari.
Direktno.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni.
Zabranjeno je objavljivanje ideja, informacija i mišljenja kojima se podstiče diskriminacija, mržnja ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja nekoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihove seksualne opredeljenosti, bez obzira na to da li je objavljivanjem učinjeno krivično delo. Komentari koji sadrže govor mržnje i psovke, takodje neće biti objavljeni.
Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije, već samo autora komentara.


Ravnopravnost

Zoran Živković [12.04.2024.]




Video dana

Metalika moj dobar drugar

Anketa

Ko je kriv za razočaravajuću sezonu Zvezde i Partizana u Evroligi?

Rezultati