Muzika

14. 01. 2022. 18:06 4

Bregovićev koncert u Dubaiju najposećeniji (FOTO, VIDEO)

Goran Bregović nastupio je sinoć u Dubaiju. Posetioci Svetske izložbe Dubai Expo okupili su se da čuju zvuke s Balkana, a na nogama su bili svi već posle druge pesme.

"Dobro veče, moje ime je Goran Bregović. Sviraću vam večeras nešto novo i staro. Sa mnom je tu moj Orkestar za svadbe i sahrane iz Beograda", rekao je Brega.

Bregović je pred nastup poručio:

“Veoma sam ponosan što ću nastupiti na Svetskoj izložbi Expo 2020 u Dubaiju i to baš za Pravoslavnu Novu godinu! Pozivam sve da nam se pridruže i obećavam da će biti ludo! Ja 20 godina nisam napisao ništa što je tužno. Moja muzika je vesela, poziva ljude na igru, na radost, bez obzira koje god da su vere ili nacije, verujem da će publika u Dubaiju to prepoznati i da ćemo napraviti sjajan provod,” dodaje Bregović.

Stranci su bili oduševljeni Breginim nastupom, a vrhunac atmosfere bio je uz "Mesečinu", "Kalašnjikov" i "Bela ćao". Bregovića su vraćali na bis, a ovaj koncert je najposećeniji na Svetskoj izložbi Dubai Expo.

Dragi čitaoci, da biste nas lakše pratili i bili u toku preuzmite našu aplikaciju za Android ili Iphone.

Komentari 4

ostavi komentar

Ostavi komentar

Da biste komentarisali vesti pod Vašim imenom

Ulogujte se
Pravila komentarisanja
Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici i kvalitetniji komentari.
Direktno.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni.
Zabranjeno je objavljivanje ideja, informacija i mišljenja kojima se podstiče diskriminacija, mržnja ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja nekoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihove seksualne opredeljenosti, bez obzira na to da li je objavljivanjem učinjeno krivično delo. Komentari koji sadrže govor mržnje i psovke, takodje neće biti objavljeni.
Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije, već samo autora komentara.


Izbor(i)

Zoran Živković [23.04.2024.]




Video dana

Najtužnija maca na svetu

Anketa

Da li će Partizan igrati polufinale Kupa protiv Crvene zvezde?

Rezultati