Muzika

[ Izvor: Južne vesti ]

22. 07. 2021. 15:39 0

Na "Nišvil" festival samo uz test ili vakcinu

Oni koji budu želeli da posete "Nišvil" džez festival, koji se u Nišu održava od 12. do 15. avgusta, osim ulaznice, moraće da imaju potvrdu o vakcinaciji, dok će za one koji nisu vakcinisani ili nemaju potvrdu da su negativni na koronu, organizatori obezbediti brze testove na samom ulazu, potvrdio je direktor festivala Ivan Blagojević.

Niški džez festival dobio je dozvolu republičkog Kriznog štaba za održavanje, ali su organizatori u obavezi da ispoštuju protivepidemijske mere. Ukoliko se mere budu poštovale, kaže Blagojević, nema ograničenog broja posetilaca, pišu Južne vesti.

Mi dobijamo dozvole Kriznog štaba i to znači da moramo da ispoštujemo, da svako na ulazu ima potvrdu da je vakcinisan ili da je radio brzi test. Tako da ćemo pripremiti organizaciju za sve one koji nisu uspeli da se snađu da to radimo na licu mesta. Test neće biti više od 1.000 dinara - rekao je Blagojević.

Napominje da će važiti ista pravila kao i za ostale festivale, pa će oni koji su vakcinisani moći da prilože svoje potvrde u bilo kom obliku, pokazivanjem telefona i kovid sertifikata, ali da je, kaže, bolje da bude odštampana. Takođe, potvrđuje i da će se prihvatati i sertifikat o preležanom kovidu, ali ne stariji od 6 meseci.

Ukoliko se mere budu poštovale, neće biti ograničenog broja posetilaca.

Dragi čitaoci, da biste nas lakše pratili i bili u toku preuzmite našu aplikaciju za Android ili Iphone.

Komentari 0

ostavi komentar

Ostavi komentar

Da biste komentarisali vesti pod Vašim imenom

Ulogujte se
Pravila komentarisanja
Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici i kvalitetniji komentari.
Direktno.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni.
Zabranjeno je objavljivanje ideja, informacija i mišljenja kojima se podstiče diskriminacija, mržnja ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja nekoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihove seksualne opredeljenosti, bez obzira na to da li je objavljivanjem učinjeno krivično delo. Komentari koji sadrže govor mržnje i psovke, takodje neće biti objavljeni.
Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije, već samo autora komentara.


Namirivanje

Zoran Živković [03.05.2024.]




Video dana

Nisam spavao!

Anketa

Kojim rečima čestitate Uskrs?

Rezultati