Muzika

Direktno.rs

12. 06. 2021. 22:15 0

Veliki koncert u Njujorku na otvorenom za 60.000 ljudi

Najvaljeno je da će se u Njujorku u Central parku održati open air koncert koji će biti veliki spektakl za čak oko 60.000 posetioca. Događaj je predviđen za 21. avgust i obeležiće novi početak koncertne sezone i muzičkih programa.

Interesantno je da se zna da će koncert biti održan 21. avgusta, ali još uvek nema informacija koji će muzički izvođači nastupati na. Službeni naziv ovog koncerta je "The Official NYC Homecoming Concert in Central Park", za njegov program i realizaciju je zadužen Klaj Dejvis, poznati diskograf, advokat i siva eminencija muzičke industrije.

Dejvis je u kuću slavnih Rok’n’Rola primljen 2000. godine kao jedan od retkih ljudi iz muzičkog biznisa, a da nije muzičar. Tokom svoje karijere može se pohvalitI sa čak pet Gremi nagarda.U realizaciji programa je navodno ukljucen i Live Nation, a veruje se da će većina ulaznica biti besplatna i da će 70 odsto istih biti za ljude koji su se vakcinisali protiv koronavirusa. Predviđena su VIP sedišta i planirani posebni prostori za vakcinisane i nevakcinisane posetioce.

Na kraju je Dejvis naglasio da postoji jedno vrlo pozivno mentalno buđenje kojem se svi raduju jer je budućnost svetla i zdrava za ovu zemlju i grad Njujork

Dragi čitaoci, da biste nas lakše pratili i bili u toku preuzmite našu aplikaciju za Android ili Iphone.

Komentari 0

ostavi komentar

Ostavi komentar

Da biste komentarisali vesti pod Vašim imenom

Ulogujte se
Pravila komentarisanja
Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici i kvalitetniji komentari.
Direktno.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni.
Zabranjeno je objavljivanje ideja, informacija i mišljenja kojima se podstiče diskriminacija, mržnja ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja nekoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihove seksualne opredeljenosti, bez obzira na to da li je objavljivanjem učinjeno krivično delo. Komentari koji sadrže govor mržnje i psovke, takodje neće biti objavljeni.
Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije, već samo autora komentara.


Izbor(i)

Zoran Živković [23.04.2024.]




Video dana

U čemu je problem?

Anketa

Gde ćete provesti predstojeće praznike?

Rezultati