Muzika

Direktno.rs

06. 06. 2021. 10:17 4

Eksplozija energije: Jelena i Nataša zajedno na sceni (VIDEO)

Sinoć smo imali priliku da čujemo kako zvuče hitovi Jelene Rozge u izvođenju Nataše Bekvalac, ali i pesme "male plave" u verziji nekadašnje pevačice "Magazina".

U okviru emisije "Studio", sinoć smo videli dugo najavljivani spoj dve različite, ali komplementarne energije. U pitanju je bio prvi zajednički nastup Jelene Rozge i Nataše Bekvalac, koje su pored udruženog imale i solo nastupe.

Tako smo mogli da čujemo kako zvuči Rozgin hit "Dani su bez broja" u izvođenju Bekvalčeve, ali i "Nikotin" u Jeleninoj verziji.Između nastupa, pevačice su govorile o svojim karijerama, ali i zanimljivostima iz privatnog života. Rozga je potvrdila da nikada u životu nije popila čašu alkohola, što je Nataši bilo posebno zanimljivo.

Osim numera "Dani su bez broja", "Nikotin", "Dobro moje", "Ginem", "Bižuterija" i "Original", gledaoci "Studija" čuli su i Jelenine pesme "Cirkus" i "Minut srca tvog" u drugačijem ruhu, kao i Natašin hit "Mala plava" u novom, drugačijem aranžmanu.

Tokom sinoćne emisije, pevačice su promenile nekoliko odevnih kombinacija. Rozga je ostala verna eleganciji po kojoj je poznata...A Nataša je je odabrala nekoliko smelih komada:

Njihov zajednički nastup završen je snažnim zagrljajem, pa je bilo jasno da su se obe dobro provele tokom snimanja ove emisije.Obe su ranije govorile o saradnji i istakle da su oduvek želele da nastupe zajedno.

- Kada smo razgovarali o ovom projektu, meni je prva na pamet pala Nataša. Volim njenu energiju, spontanost, iskrenost, i mislim da će ovo biti sjajna kombinacija, jedva čekam da svi čujete - rekla je nedavno Rozga.

Dragi čitaoci, da biste nas lakše pratili i bili u toku preuzmite našu aplikaciju za Android ili Iphone.

Komentari 4

ostavi komentar

Ostavi komentar

Da biste komentarisali vesti pod Vašim imenom

Ulogujte se
Pravila komentarisanja
Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici i kvalitetniji komentari.
Direktno.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni.
Zabranjeno je objavljivanje ideja, informacija i mišljenja kojima se podstiče diskriminacija, mržnja ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja nekoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihove seksualne opredeljenosti, bez obzira na to da li je objavljivanjem učinjeno krivično delo. Komentari koji sadrže govor mržnje i psovke, takodje neće biti objavljeni.
Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije, već samo autora komentara.


Fakiri

Zoran Živković [25.03.2024.]




Video dana

Pobednički ples

Anketa

Šta će Partizan uraditi u Evroligi?

Rezultati