Muzika

Direktno.rs

23. 05. 2021. 18:29 7

Italijan koristio drogu? Oglasili se i organizatori

Organizatori Evrovizije, oglasili su se nakon što je društvene mreže preplavio snimak na kojem Damijano David, frontmen italijanskog benda "Maneskin" koji je odneo pobedu, navodno ušmrkava kokain sa stola Zelene sobe.

Italijan je na konferenciji za novinare rekao da nema ni govora o drogi i kokainu, već da je kupio staklo od čaše koju je razbio njegov gitarista.

Organizatori Evrovizije odmah su pokrenuli istragu i oglasili su se zvaničnim saopštenjem.

- Svesni smo spekulacija oko video isečka italijanskih pobednika Evrovizije u Green room-u sinoć. Bend je snažno opovrgnuo optužbe da su upotrebljavali droge, a njihov pevač će se po dolasku kući podvrgnuti dobrovoljnom testu na droge. To su zatražili i sinoć, ali EBU nije mogao odmah organizovati testiranje - navedeno je u saopštenju, a onda se i dodaje:

- Bend, njihov menadžment i šef delegacije obavestili su nas da nije bilo droge i objasnili su da je za njihovim stolom razbijena čaša i da je pevač očistio komadiće stakla. EBU može potvrditi da je slomljeno staklo zaista pronađeno nakon provere na licu mesta. Još uvek pažljivo pregledavamo snimke i pravovremeno ćemo objaviti sve nove informacije - navodi se u zvaničnoj objavi EBU-a.

Podsetimo, posle snimka na kojem se vidi kako se pevač grupe "Maneskin" Damijano David naginje nad stolom, podigla se prilična bura na društvenim mrežama.

Preko Instagram storija ovog benda, oglasila se grupa o navodnim optužbama na račun njihovog frontmena.

- Zaista smo šokirani onim što neki ljudi govore o Damijanu, da je konzumirao drogu. Mi smo zaista protiv droga i nikada nismo koristili kokain. Spremni smo da se testiramo, jer nemamo ništa da krijemo. Ovde smo da sviramo svoju muziku i jako smo srećni zbog naše pobede na Evroviziji, i zahvaljujemo se svima koji nas podržavaju. Rokenrol neće umreti nikada. Volimo vas - pisalo je na Instagramu.

Dragi čitaoci, da biste nas lakše pratili i bili u toku preuzmite našu aplikaciju za Android ili Iphone.

Komentari 7

ostavi komentar

Ostavi komentar

Da biste komentarisali vesti pod Vašim imenom

Ulogujte se
Pravila komentarisanja
Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici i kvalitetniji komentari.
Direktno.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni.
Zabranjeno je objavljivanje ideja, informacija i mišljenja kojima se podstiče diskriminacija, mržnja ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja nekoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihove seksualne opredeljenosti, bez obzira na to da li je objavljivanjem učinjeno krivično delo. Komentari koji sadrže govor mržnje i psovke, takodje neće biti objavljeni.
Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije, već samo autora komentara.


Izbor(i)

Zoran Živković [23.04.2024.]




Video dana

Topli sendvič

Anketa

Gde ćete provesti predstojeće praznike?

Rezultati