Muzika

[ Izvor: Blic ]

20. 04. 2021. 15:47 3

Egzit u julu: Evo ko će i kako moći da uđe na festival

Festival Egzit biće održan ove godine od 8. do 11. jula, a gradonačelnik Novog Sada Miloš Vučević rekao je da je zahvaljujući velikom uspehu Srbije u masovnoj vakcinaciji festival moguće održati ovog leta. Organizatori su naveli da će velika proslava 20. godišnjice Egzit festivala biti održana po planu na Petrovaradinskoj tvrđavi, uz učešće nekih od vodećih svetskih zvezda, kao što su David Guetta, Đ Snake, Tyga, Eric Prydz b2b Four Tet, Paul Kalkbrenner i drugih.


- Održavanje Egzita biće simbol pobede Srbije nad pandemijom - rekao je gradonačelnik Vučević i dodao da je „Egzit od ogromnog značaja za turizam i promociju zemlje.

Kako je objasnio Vučević, ulaz na festival biće omogućen svima koji su vakcinisani i svima koji su preboleli koronavirus. Svim ostalim posetiocima iz zemlje i sveta biće omogućen brz antigenski test po veoma povoljnim cenama, u posebno organizovanoj zoni u neposrednoj blizini festivalskih kapija, prenosi Blic.

Svi detalji u vezi sa ulaskom u zemlju i na festival biće na vreme objavljeni na službenom sajtu Egzita u skladu sa budućim akutelnim merama propisanim od strane Vlade Srbije, precizira se u saopštenju.

- Izuzetno smo uzbuđeni zbog ove vesti i mogućnosti da sa publikom iz celog sveta na našoj omiljenoj tvrđavi slavimo dve decenije festivala, da slavimo život - rekao je Dušan Kovačević, osnivač i direktor Egzit festivala.

On očekuje da će "veliki prasak pozitivne energije otvoriti potpuno nove dimenzije festivalskog iskustva i obeležiti ovogodišnji EXIT kao jedan od najposebnijih".

Dragi čitaoci, da biste nas lakše pratili i bili u toku preuzmite našu aplikaciju za Android ili Iphone.

Komentari 3

ostavi komentar

Ostavi komentar

Da biste komentarisali vesti pod Vašim imenom

Ulogujte se
Pravila komentarisanja
Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici i kvalitetniji komentari.
Direktno.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni.
Zabranjeno je objavljivanje ideja, informacija i mišljenja kojima se podstiče diskriminacija, mržnja ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja nekoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihove seksualne opredeljenosti, bez obzira na to da li je objavljivanjem učinjeno krivično delo. Komentari koji sadrže govor mržnje i psovke, takodje neće biti objavljeni.
Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije, već samo autora komentara.


Izbor(i)

Zoran Živković [23.04.2024.]




Video dana

U čemu je problem?

Anketa

Gde ćete provesti predstojeće praznike?

Rezultati