Muzika

Direktno.rs

16. 12. 2020. 09:17 0

"Tužno, ali razumemo": Najpopularniji ženski bend ostao bez člana

Sada je i zvanično da se najpopularniji ženski bend na svetu se raspao. Džesi Nelson je zvanično napustila Litl Miks.

Ovo su potvrdile devojke iz benda, saopštenjem koje je objavljeno na profilima na društvenim mrežama.

- Posle sjajnih zajedničkih devet godina, Džesi je odlučila da napusti Litl Miks. Ovo je neverovatno tužan trenutak za nas, ali u potpunosti je podržavamo. Veoma je volimo i slažemo se da je bitno da uradi ono što je najbolje za nju i njenu dobrobit i psihičko zdravlje - navodi se u saopštenju.

Devojke su rekle da dalje nastavljaju kao trojac.- Znamo da će mnogi biti uznemireni ovim vestima. Volimo vas i zahvalne smo vam na poverenju i kontiuniranoj podršci. Radujemo se što ćemo vas videti na turneji - navele su one.

Odmah posle saopštenja grupe, saopštenjem se oglasila i Džesi, navodeći da je sa grupom učinila stvari o kojima je mogla samo da sanja.

- Istina je da to što sam u bendu u poslednje vreme značajno uticalo na moje psihičko zdravlje. Teško mi je bilo da podnesem pritisak toga što sam u ženskoj grupi i pritisak da moram da ispunim očekivanja. U životu dođe vreme kada moramo da brinemo o sebi, da učinimo sebe srećnima i sada je trenutak da to uradim.- Posle mnogo razmišljanja, teška srca, saopštavam da napuštam Litl Miks. Moram da provedem vreme sa ljudima koje volim, radeći stvari koje me čine srećnom. Spremna sam da započnem novo poglavlje u životu - nisam sigurna kako će to izgledati, ali nadam se da ćete biti tu da me podržite.

Pošto se zahvalila fanovima, poseban pozdrav uputila je i koleginicama iz grupe.

- Najviše od svega želim da kažem hvala Džejd, Peri i Lejt Ani koje su deo nekih nezaboravnih uspomena. Nadam se da ćete nastaviti da ispunjavate svoje snove i nastavite da pravite muziku koju ljudi vole - završila je Džesi.

Dragi čitaoci, da biste nas lakše pratili i bili u toku preuzmite našu aplikaciju za Android ili Iphone.

Komentari 0

ostavi komentar

Ostavi komentar

Da biste komentarisali vesti pod Vašim imenom

Ulogujte se
Pravila komentarisanja
Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici i kvalitetniji komentari.
Direktno.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni.
Zabranjeno je objavljivanje ideja, informacija i mišljenja kojima se podstiče diskriminacija, mržnja ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja nekoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihove seksualne opredeljenosti, bez obzira na to da li je objavljivanjem učinjeno krivično delo. Komentari koji sadrže govor mržnje i psovke, takodje neće biti objavljeni.
Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije, već samo autora komentara.


Izbor(i)

Zoran Živković [23.04.2024.]




Video dana

Topli sendvič

Anketa

Gde ćete provesti predstojeće praznike?

Rezultati