Muzika

Direktno.rs

05. 12. 2020. 18:53 5

ODUŠEVILA Kimberli iz Njujorka obradila veliki Bajagin hit (VIDEO)

Možda vam ime Kimberli Tausend ne znači ništa, ali u pitanju je njujorška kantautorka i mlada umetnica koja je snimila obradu pesme "Od kada tebe volim", našeg legendarnog benda Bajaga i instruktori.

Mlada umetnica, osim svojim anđeoskim glasom i neverovatnom emocijom u interpretaciji, oduševila je fanove iz Srbije i svojim neverovatno dobrim izgovorom srpskog jezika.

- Uf, devojko, ulepšala si mi dan. Znam koliko je teško pevati na jeziku koji ti nije maternji samim tim je ovo jos jedan plus za tebe. Toliko si šarmantna i imas toliko moćan glas da je pravo zadovoljstvo slušati te. Samo tako nastavi, pred tobom je divna i bogata karijera. Ostani zauvek svoja - samo je jedan u nizu pohvalnih komentara koje je Kimberli dobila od ljudi iz Srbije koji su je do sada čuli.Kimberlina muzika mešavina je folka i indi popa, a prvi singl "EP" izdala je 2018. godine. Zajedno sa drugim singlom "The History and the Heart of It", njena muzika nedeljama je dostizala trending na listama Spotifaj muzičke striming platforme.

Poslednji projekat ove njujorške kantautorke ogleda se u tome da jednom nedeljno, svakog petka, uživo izvodi po jednu pesmu tokom 52 nedelje Jutjub kaver kampanje, a protekle nedelje njen neobični izbor pao je baš na baladu "Od kada tebe volim" Bajage i instruktora, iz 1988. godine.

Poslušajte kako ovaj veliki hit Bajage i instruktora zvuči u izvođenju jedne Amerikanke.

Dragi čitaoci, da biste nas lakše pratili i bili u toku preuzmite našu aplikaciju za Android ili Iphone.

Komentari 5

ostavi komentar

Ostavi komentar

Da biste komentarisali vesti pod Vašim imenom

Ulogujte se
Pravila komentarisanja
Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici i kvalitetniji komentari.
Direktno.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni.
Zabranjeno je objavljivanje ideja, informacija i mišljenja kojima se podstiče diskriminacija, mržnja ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja nekoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihove seksualne opredeljenosti, bez obzira na to da li je objavljivanjem učinjeno krivično delo. Komentari koji sadrže govor mržnje i psovke, takodje neće biti objavljeni.
Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije, već samo autora komentara.


Izbor(i)

Zoran Živković [23.04.2024.]




Video dana

U čemu je problem?

Anketa

Gde ćete provesti predstojeće praznike?

Rezultati