Muzika

Direktno.rs

07. 07. 2020. 11:27 0

Nova pesma Ivana Milinkovića "tera na suze" (VIDEO)

Prepoznatljiv vokal Ivana Milinkovića tri decenije je davao posebnu boju pesmama grupe Legende, ali sada uveliko promoviše nove pesme koje su proizvod njegove solo karijere.

Tako, ovih dana možete čuti njegovu novu pesmu "Ti i ja stranci", za koju mnogi ističu da ih je emotivno dirnula.

- Pesma svojom bojom, atmosferom i stilom, govori o mojoj težnji da pevački boravim u drugačijem muzičkom ambijentu. Tematski vrlo otvorena u surovoj opomeni svima koji su se u vezama pogubili, da dobro razmisle šta im je najispravnije činiti, ne zbog "okoline i pravila ponašanja",  već zbog sebe i partnera/partnerke! U vremenu u kome živimo, došlo je do velikog otuđenja čoveka od sebe samog, što neumitno vodi ka nezadovoljstvu, frustraciji, neispunjenom ličnom životu - istakao je Milinković i dodao:

- Autor teksta za numeru "Ti i ja stranci" je Dragan Milošević, a muzike i aranžmana Predrag Stojković. Svakoga dana, uz veliki broj pohvala za promenu muzičkog pravca, dobijam i komentar na pesmu da je tema "teška", da tera na suze - dodao je pevač.

"Ti si genije", "Ivana niko da nadmaši", "Tvoje pesme pomeraju sve granice", "Ti nisi prolazan", "Zatvorim oči i plovim", samo su neki od komentara koje su fanovi ostavili ispod spota nove pesme, na pevačevom Jutjub kanalu. Ako niste, poslušajte pesmu:

 

Dragi čitaoci, da biste nas lakše pratili i bili u toku preuzmite našu aplikaciju za Android ili Iphone.

Komentari 0

ostavi komentar

Ostavi komentar

Da biste komentarisali vesti pod Vašim imenom

Ulogujte se
Pravila komentarisanja
Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici i kvalitetniji komentari.
Direktno.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni.
Zabranjeno je objavljivanje ideja, informacija i mišljenja kojima se podstiče diskriminacija, mržnja ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja nekoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihove seksualne opredeljenosti, bez obzira na to da li je objavljivanjem učinjeno krivično delo. Komentari koji sadrže govor mržnje i psovke, takodje neće biti objavljeni.
Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije, već samo autora komentara.


Izbor(i)

Zoran Živković [23.04.2024.]




Video dana

Kornjača akrobata

Anketa

Da li će Partizan igrati polufinale Kupa protiv Crvene zvezde?

Rezultati