Muzika

Direktno.rs

27. 06. 2020. 15:00 0

Zvezda devedesetih u bolnici zbog korone

Pevačica Ivana Kostić, koja je najpoznatija po tome što je zajedno sa grupom Dr Iggy "harala" devedesetih, oglasila se na društvenim mrežama iz bolnice, gde čeka rezultate na koronavirus.

Ona je objavila fotografiju iz bolničkog kreveta i apelovala na sve da shvate situaciju ozbiljno.

- Par dana traje moja borba sa zdravljem i noćas sam nažalost završila u ovom apartmanu. Više bih volela da je hotelski apartman na moru, ali izgleda, kako stvari stoje, teško da će se tako nešto desiti ovog leta. Rezultati testa mi još uvek nisu stigli, ali naravno sumnja se na koronu - napisala je Ivana.

Ona je dodala da će detaljnije ispričati sve kada joj bude bilo bolje i zamolila sve koji su bili u kontaktu sa njom da se pripaze i jave lekaru ako osete simptome.

- Molim sve ljude koji su bili u kontaktu sa mnom od nedelje do srede da obrate pažnju na to kako se osećaju i ako osete bilo kakve tegobe, da se odmah jave lekarima - istakla je ona i dodala:

- Nosite maske, držite distancu, perite ruke i bez poljubaca. Čuvajte se! P.S. Ovo sam napisala ne zato što imam potrebu za deljenjem ovakvih stvari na društvenim mrezama, već da bi svi shvatili ozbiljnost situacije.

Dragi čitaoci, da biste nas lakše pratili i bili u toku preuzmite našu aplikaciju za Android ili Iphone.

Komentari 0

ostavi komentar

Ostavi komentar

Da biste komentarisali vesti pod Vašim imenom

Ulogujte se
Pravila komentarisanja
Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici i kvalitetniji komentari.
Direktno.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni.
Zabranjeno je objavljivanje ideja, informacija i mišljenja kojima se podstiče diskriminacija, mržnja ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja nekoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihove seksualne opredeljenosti, bez obzira na to da li je objavljivanjem učinjeno krivično delo. Komentari koji sadrže govor mržnje i psovke, takodje neće biti objavljeni.
Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije, već samo autora komentara.


Ravnopravnost

Zoran Živković [12.04.2024.]




Video dana

Najtužnija maca na svetu

Anketa

Da li će Partizan igrati polufinale Kupa protiv Crvene zvezde?

Rezultati