Muzika

Direktno.rs

16. 05. 2020. 21:56 0

Marija Šerifović "Molitvom" ponovo opčinila Evropu

Marija Šerifović je nastupala na specijalnom evrovizijskom programu "Europe Shine A Lihgt" , a tom prilikom je Evropa mogla da se uveri u sve lepote Beograda, budući da su prilikom izvođenja čuvene pesme "Molitva" prikazane sve lepote našeg glavnog grada.

Pored toga, Evropa je još jednom mogla da čuje pesmu koja je 2007. godine pokorila Stari kontinent, budući da je tada u Helsinkiju Marija Šerifović pobedila na Evroviziji.

Marija je prethodno poručila da je počastvovana što će biti deo ovog programa i što je baš "Molitva" uvrštena u ovaj evrovizijski muzički specijal.

- Zaista sam počastvovana što je EBU na čelu sa ovogodišnjim executiv producentom kontaktirao Javni Servis Srbije i što su baš „Molitvu“ uvrstili u ovogodišnji evrovizijski muzički specijal. Ponosna sam i što je pobednička pesma Srbije prepoznata kao važna, da putem novog koncepta pošaljemo jasne poruke celoj Evropi!Kompletna ekipa je odradila zaista maestralno svoj deo posla, radili smo sa najsavremenijom opremom, dok sam gotovo sigurna da su zabeleženi najlepši kadrovi srpske prestonice - rekla je ona nešto ranije.

Dragi čitaoci, da biste nas lakše pratili i bili u toku preuzmite našu aplikaciju za Android ili Iphone.

Komentari 0

ostavi komentar

Ostavi komentar

Da biste komentarisali vesti pod Vašim imenom

Ulogujte se
Pravila komentarisanja
Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici i kvalitetniji komentari.
Direktno.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni.
Zabranjeno je objavljivanje ideja, informacija i mišljenja kojima se podstiče diskriminacija, mržnja ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja nekoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihove seksualne opredeljenosti, bez obzira na to da li je objavljivanjem učinjeno krivično delo. Komentari koji sadrže govor mržnje i psovke, takodje neće biti objavljeni.
Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije, već samo autora komentara.


Ravnopravnost

Zoran Živković [12.04.2024.]




Video dana

Zavrteće vam se u glavi!

Anketa

Ko je kriv za razočaravajuću sezonu Zvezde i Partizana u Evroligi?

Rezultati