Muzika

Direktno.rs

07. 04. 2020. 15:02 0

Mile Kekin okupio sve muzičke face za novi hit!

Snažna, istinita, potresna, ali i pesma koja daje nadu i tera nas da svi zajedno izdržimo, jer – "Ovo će proći!"

Nova pesma benda Hladno pivo inspirisana je pandemijom koronavirusa. Pod nazivom "Ovo će proći" pesma nas uči da nikad ništa ne uzimamo zdravo za gotovo. Ono što danas imamo, već u sledećem trenutku može biti drugačije.

Tekst i muziku pisao je Mile Kekin, a tehnički vrlo izazovan projekt na daljinu, sa brojnim gostima u pesmi, završio je producent Denis Mujadžić Denyken.

Mile Kekin je napomenuo da je snažan zemljotres u Hrvatskoj bio dodatna inspiracija za najnoviju pesmu.

– Vraćamo se u napukli stan. Pred ženom glumim statičara u stilu: "Maco, nije to ništa što se ne može zakrpiti", ali me predobro poznaje. Zovem prijatelje Barbaru i Juricu Tot, koji nam nude svoju praznu kućicu na selu za korišćenje, dok ne vidimo kakvo je stvarno stanje sa statikom zgrade. Navrat nanos trpamo prnje u gepek i krećemo – kaže Kekin.

– Tamo na selu se bacam na dovršavanje te nove pesme. Zovem sve koje znam da mi snime taj refren mobilnim telefonima, starog drugara Goluba iz Goblina, komšiju Shemsu 69 iz Brkova, Edu Maajku, zovem Sašu iz TBF-a, Dubiozu, Šarana iz  Štuka, Amiru Medunjanin koju ne poznajem, ali mi se čini skroz ok, zovem Džibonija, naučnika Igora Rudana čiji sam veliki fan, zovem Šprajca, Sokija iz Elvis Jackson-a, Ramba Amadeusa, Ivanku Mazurkijević i Mrleta iz Leta 3, Remi, Vojka V i naravno zovem i moje momke iz Piva i svi, ama baš svi do jednog, pristaju da mi ponove jedino što sad želimo čuti – da će i ovo jednom proći!

 

Dragi čitaoci, da biste nas lakše pratili i bili u toku preuzmite našu aplikaciju za Android ili Iphone.

Komentari 0

ostavi komentar

Ostavi komentar

Da biste komentarisali vesti pod Vašim imenom

Ulogujte se
Pravila komentarisanja
Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici i kvalitetniji komentari.
Direktno.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni.
Zabranjeno je objavljivanje ideja, informacija i mišljenja kojima se podstiče diskriminacija, mržnja ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja nekoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihove seksualne opredeljenosti, bez obzira na to da li je objavljivanjem učinjeno krivično delo. Komentari koji sadrže govor mržnje i psovke, takodje neće biti objavljeni.
Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije, već samo autora komentara.


Fakiri

Zoran Živković [25.03.2024.]




Video dana

Vrati mi papuču

Anketa

Šta će Partizan uraditi u Evroligi?

Rezultati