Film i TV

Direktno.rs

22. 11. 2021. 12:41 3

Beluči pregovara za "Južni vetar": Medsen i još jedna zvezda sigurni

"Južni vetar" planira da u "obogati" svoju glumačku ekipu internacionalnim zvezdama. Pored Majkla Medsena, u ostvarenju reditelja Miloša Avramovića igraće i još jedan holivudski glumac, Vilijam Boldvin.

- Izuzetno mi je drago što će Vilijam Boldvin i Majkl Medsen biti deo serije "Južni vetar". Ovo je prvi prvi put posle mnogo godina da tako velike i priznate holivudske zvezde učestvuju u nekom srpskom projektu. Saradnja sa njima je prvi korak ka tome da u budućnosti bude sasvim normalno da se u našim serijama i filmovima pojavljuju svetske zvezde - rekao je Avramović, prenose beogradski mediji.

Takođe, pregovori se vode i sa italijanskom glumicom Monikom Beluči.

- Sa Monikom uveliko pregovaramo i bilo bi super da i ona bude deo tima. Ima mnogo faktora koji će morati da se usklade, poput termina našeg snimanja i njenih obaveza. Planirano je da ona ima nekoliko snimajućih dana u Italiji i nekoliko u Srbiji - rekao je reditelj.

Inače, Boldvin i Medson će u "Južnom vetru" igrati američke agente.

- Oni će u seriji štititi interese američke administracije, ne samo u Srbiji već i na Balkanu. Planirano je da dođu u Srbiju na proleće ili početkom leta i sve vreme snimaju ovde, najviše u Beogradu. Vilijam i Majkl su i privatno dobri prijatelji, obojica su fantastični i velika mi je čast što će biti deo naše ekipe - kaže Avramović.

Miloš Biković, koji u seriji i filmu igra glavnog junaka Petra Maraša, naveo je da u drugoj sezoni igrati i glumačke zvezde iz Rusije.

- U drugoj sezoni serije pojaviće se i ruske zvezde. Uskoro ćemo otkriti i koji će sve glumci učestvovati u ovom projektu i učiniti ga još kvalitetnijim, boljim i većim - rekao je glumac.

Dragi čitaoci, da biste nas lakše pratili i bili u toku preuzmite našu aplikaciju za Android ili Iphone.

Komentari 3

ostavi komentar

Ostavi komentar

Da biste komentarisali vesti pod Vašim imenom

Ulogujte se
Pravila komentarisanja
Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici i kvalitetniji komentari.
Direktno.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni.
Zabranjeno je objavljivanje ideja, informacija i mišljenja kojima se podstiče diskriminacija, mržnja ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja nekoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihove seksualne opredeljenosti, bez obzira na to da li je objavljivanjem učinjeno krivično delo. Komentari koji sadrže govor mržnje i psovke, takodje neće biti objavljeni.
Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije, već samo autora komentara.


Namirivanje

Zoran Živković [03.05.2024.]




Video dana

Fitnes oprema

Anketa

Gde ćete provesti predstojeće praznike?

Rezultati