Film i TV

Direktno.rs [ Izvor: nova.rs ]

24. 09. 2021. 14:30 0

Vlalukin: Snimanje smo započeli minutom ćutanja za Nenada

Glumac Nenad Nenadović preminuo je prekjuče u 57. godini od posledica koronavirusa u kovid bolnici Batajnica, gde je sedam dana bio priključen na respirator. Nenadov kolega iz pozorišta „Boško Buha“ i iz TV serije „Igra sudbine“ Miloš Vlalukin skrhan je posle vesti o smrti.

- Prvi put mi se dogodilo da smo snimanje počeli minutom ćutanja. Bilo je to u čast Nenada Nenadovića na setu serije „Igra sudbine“ i mog dragog kolege iz ansambla Pozorišta „Boško Buha“. Njegov odlazak je potpuno nenadoknadiv, i za porodicu, i za ansambl, kao i za polaznike glumačke škole za decu koju je godinama držao za decu - rekao je za Nova.rs glumac Miloš Vlalukin.

Nenadović je u glumačke vode zakoračio kao 11-godišnjak ulogom u čuvenoj dečjoj seriji „Vaga za tačno merenje“, a ljubimac publike je postao kao Lale u filmu „Boško Buha“ i Moljac u seriji „Povratak otpisanih“.

Vodio je više od hiljadu dečjih emisija među kojima su najpopularnije „Zooteka“, „Pet-šou“ i „Fazoni i fore“, a poslednjih godinu i po dana igrao je negativca Tomasa Brunera u seriji „Igra sudbine“.

Bio je stalni član pozorišta „Boško Buha“ i rekorder po broju predstava u tom teatru u 2015. godini – u prvih pet meseci odigrao je 77 komada. Dobitnik je više nagrada, među kojima su tri „Buhine“ za predstave „Tri musketara“ i „Princ – arkadna avantura“.

Dragi čitaoci, da biste nas lakše pratili i bili u toku preuzmite našu aplikaciju za Android ili Iphone.

Komentari 0

ostavi komentar

Ostavi komentar

Da biste komentarisali vesti pod Vašim imenom

Ulogujte se
Pravila komentarisanja
Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici i kvalitetniji komentari.
Direktno.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni.
Zabranjeno je objavljivanje ideja, informacija i mišljenja kojima se podstiče diskriminacija, mržnja ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja nekoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihove seksualne opredeljenosti, bez obzira na to da li je objavljivanjem učinjeno krivično delo. Komentari koji sadrže govor mržnje i psovke, takodje neće biti objavljeni.
Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije, već samo autora komentara.


Majska sačekuša

Zoran Živković [08.05.2024.]




Video dana

Uništitelj

Anketa

Kojim rečima čestitate Uskrs?

Rezultati