Film i TV

18. 09. 2021. 12:25 1

Snima se rimejk kultnog filma "Telohranitelj"

Novi film biće inspirisan romantičnom dramom u kojoj su 1992. godine glavne uloge tumačili Vitni Hjuston i Kevin Kostner.

Na šta će da liči rimejk čuvenog film "The Bodyguard" (Telohranitelj), tek ćemo da vidimo, ali po svemu sudeći, Holivud je odlučan da ga snimi.

Tačnije, kompanija Warner Bros, koja je za ovu priliku unajmila scenaristu Metjua Lopeza, piše "Variety".

U pitanju je nagrađeni scenarista koji trenutno radi na rimejku klasika "Neki to vole vruće", sa Merilin Monro u glavnoj ulozi, ali i na filmskoj adaptaciji romana "Leading Men", koji se bavi vezom pisca Tenesija Vilijamsa i njegovog partnera Franka Merloa.

Novi film biće inspirisan romantičnom dramom u kojoj su 1992. godine glavne uloge tumačili Vitni Hjuston i Kevin Kostner. Iako detalji scenarija još nisu poznati, male su šanse da će novi film pratiti originalnu priču, tj. da će se ideja o belom muškarcu koji spasava tamnoputu ženu ponoviti u 2021. godini, znajući standarde koje filmska industrija trenutno postavlja.

Zasad se "šuška" da bi glumački parovi mogli biti Kris Hemsvort i Tesa Tompson ili Šening Tatum i Kardi Bi, ali sve je još pod znakom pitanja.

Podsetimo, originalni film je u bioskopima ostvario zaradu od 400 miliona. Uz sve to, muzika iz filma stigla je na sami vrh lestvice najpopularnije filmske muzike svih vremena i ponovo popularisala pesmu "I Will Always Love You".

Dragi čitaoci, da biste nas lakše pratili i bili u toku preuzmite našu aplikaciju za Android ili Iphone.

Komentari 1

ostavi komentar

Ostavi komentar

Da biste komentarisali vesti pod Vašim imenom

Ulogujte se
Pravila komentarisanja
Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici i kvalitetniji komentari.
Direktno.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni.
Zabranjeno je objavljivanje ideja, informacija i mišljenja kojima se podstiče diskriminacija, mržnja ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja nekoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihove seksualne opredeljenosti, bez obzira na to da li je objavljivanjem učinjeno krivično delo. Komentari koji sadrže govor mržnje i psovke, takodje neće biti objavljeni.
Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije, već samo autora komentara.


Ravnopravnost

Zoran Živković [12.04.2024.]




Video dana

Metalika moj dobar drugar

Anketa

Ko je kriv za razočaravajuću sezonu Zvezde i Partizana u Evroligi?

Rezultati