Film i TV

Direktno.rs

18. 09. 2021. 09:02 6

Sin Anđelke Prpić u "Tomi": "Ne bih da mu kradem trenutak"

Glumica Anđelka Prpić ponosna je na sina Jakšu, a kako kaže, on ima svoj put i njene savete ne prihvata tako često.

- To je njegov put, on ima svoju priču i talente koji nemaju nikakve veze sa mnom. Ispred njega se osećam nekreativno i netalentovano. On se ne libi da mi to stavi do znanja, ne na ružan način naravno, nego kad god hoću da ga nešto posavetujem on kaže: “U redu je, dogovoriću se ja to sa Nešom Nenadovićem”, u čiju školu glume ide. To je sve njegova želja upravo zato što tamo dolaze producenti, reditelji, kad traže mlade glumce i tako su i došli do Jakše - kaže ona i osvrće se na film “Toma” u kojem njen naslednik tumači sina slavnog pevača:

- Ne znam šta da kažem da ne zvuči tako subjektivno, pošto se osećam subjektivno u svakom smislu. Sve kolege koje igraju obožavam i za ljude koji su pravili ovo smatram da su vrhunski profesionalci, stvarno najbolji u svom poslu. Ovo je onaj film za koji ćemo i za deset, petnaest godina, kad ga uhvatimo pred Novu godinu ili Božić da budemo u fazonu: “Jao super”. Ovo je film uz koji ti nedostaje žestina, odmah bi u kafanu da se teleportuješ. Prepun je emocije i sete, ima i duhovitosti puno, najviše zahvaljujući liku Andrije Kuzmanovića.

Na pitanje da li je pustila suzu kada je videla Jakšu u glumačkoj ulozi Anđelka je kroz osmeh odgovorila:

- Jesam naravno. Mi se zaplačemo kad nam deca recituju za osmomartovsku priredbu u školi, tako da to je savršeno normalna stvar, nisam ja ništa drugačija od drugih roditelja, niti je on drugačiji od druge dece. Mi smo ponosni roditelji koji su i puni sebe i skromni. Ne bih da mu kradem trenutak, ali ovo je stvarno lep trenutak i za sve naše kolege, bez obzira na pošasti i na situaciju poslednjih 20 godina u našoj kinematografiji dali su sebi luksuz da se bave temom koja nije neophodna, a kako da kažem, zapravo nam je hleb nasušni - rekla je pa otkrila koju pevačicu bi ona tumačila:

- Odigraću i ja nekad neku pevačicu koja će baš da mi legne, recimo Izvorinku Milošević, ona je iz mog kraja.

Dragi čitaoci, da biste nas lakše pratili i bili u toku preuzmite našu aplikaciju za Android ili Iphone.

Komentari 6

ostavi komentar

Ostavi komentar

Da biste komentarisali vesti pod Vašim imenom

Ulogujte se
Pravila komentarisanja
Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici i kvalitetniji komentari.
Direktno.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni.
Zabranjeno je objavljivanje ideja, informacija i mišljenja kojima se podstiče diskriminacija, mržnja ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja nekoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihove seksualne opredeljenosti, bez obzira na to da li je objavljivanjem učinjeno krivično delo. Komentari koji sadrže govor mržnje i psovke, takodje neće biti objavljeni.
Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije, već samo autora komentara.


Izbor(i)

Zoran Živković [23.04.2024.]




Video dana

Topli sendvič

Anketa

Gde ćete provesti predstojeće praznike?

Rezultati