Film i TV

Direktno.rs

30. 07. 2021. 10:15 2

Nastavak "Tajne vinove loze": Kojo negativac

Snimanje druge sezone hit serije “Tajne vinove loze“, popularne melodrame koja je prikovala milione ljudi za male ekrane, počelo je krajem jula. U nastavku će glavnog negativca igrati Nikola Kojo, dok će njegovu ženu tumačiti hrvatska glumica Nataša Janjić Medančić.

Kojo se, podsetimo, pojavio u poslednjoj epizodi prve sezone, a u novim će glavnoj junakinji Veri Smiljanić (Sloboda Mićalović), pokušati da zagorča život. On igra opasnog kriminalca koji će pomoći Jeleni Tomović (Milica Zarić), da se osveti svom nevernom mužu Vuku Tomanoviću (Vojin Ćetković). Ljubav između Vuka i Vere nailazi na mnogo prepreka, jer on ne može da se razvede.

Nikola Kojo i Nataša Janjić će deo scena snimati u vili na Dedinju, koja je iznajmljena za potrebe ovog projekta, ali i u vinogradima u Subotici i Negotinu.

U novim epizodama otkrićemo Verino poreklo. Ona je dete koje nema roditelje, pa će publika saznati kako je došla do Negotina. Zanimljivo je da će njenu majku, koja se pojavljuje u flešbekovima, igrati Dragana Mićalović, mlađa sestra Slobode Mićalović.

Drugu sezonu ponovo radi “Met Ro produkcija” u saradnji sa Telekomom Srbija, a snimanje će trajati do oktobra. Literarni predložak za seriju “Tajne vinove loze” nastao je iz pera spisateljice Mirjane Bobić Mojsilović. Svako veče na RTS i Superstar kanalu ovu seriju gledalo je više od milion i po ljudi.

U nastavku, od starih junaka ostaju Vanja Nenadić, Dragan Petrović, Anita Mančić, Dara Džokić, Marko Vasiljević, Luka Grbić, Jovo Maksić i drugi. Drugu sezonu će kao reditelji potpisati Ana Marija Rosi i Gorčin Stojanović.

Dragi čitaoci, da biste nas lakše pratili i bili u toku preuzmite našu aplikaciju za Android ili Iphone.

Komentari 2

ostavi komentar

Ostavi komentar

Da biste komentarisali vesti pod Vašim imenom

Ulogujte se
Pravila komentarisanja
Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici i kvalitetniji komentari.
Direktno.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni.
Zabranjeno je objavljivanje ideja, informacija i mišljenja kojima se podstiče diskriminacija, mržnja ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja nekoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihove seksualne opredeljenosti, bez obzira na to da li je objavljivanjem učinjeno krivično delo. Komentari koji sadrže govor mržnje i psovke, takodje neće biti objavljeni.
Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije, već samo autora komentara.


Izbor(i)

Zoran Živković [23.04.2024.]




Video dana

Kornjača akrobata

Anketa

Gde ćete provesti predstojeće praznike?

Rezultati