Film i TV

Direktno.rs

16. 05. 2021. 19:58 36

Na TV Hepi porede gubitak deteta sa gubitkom psa! (VIDEO)

Da se na nacionalnim frekvencijama prikazuju razne stvari koje vređaju zdrav razum, nije ništa novo. Godinama unazad građani mogu da gledaju i slušaju besmislice, naročito na "dečijoj" televiziji Hepi. Jedna od "zvezda" ove televizije je i voditeljka Jovana Jeremić koja je u više navrata šokirala javnost ponašanjem i ispadima. Najnoviji ispad je toliko neukusan i bezobrazan, da zasenjuje sve ostale. Naime, voditeljka je u emisiju pozvala dva gosta, kako bi napravila, kako kaže, paralelu. Jedan gost je izgubio šesnaestogodišnjeg sina, a drugi psa. I to je za gospođu Jeremić nešto što treba porediti.


- Ja sam namerno pozvala dva sagovornika iz različite perspektive. Gospodin Saša je izgubio sina od 16 godina, a ti si izgubila psa. Negde kao uredniku, kao nekome ko je umetnik suštinski u ovom poslu, u novinarstvu, ja sebe tako doživljavam, bilo mi je važno da napravim paralelu. Kao i u književnosti kad pišeš pismeni rad, pa ti da profesorka da pišeš neku temu i ti praviš paralele na osnovu književnih dela koje si pročitao. Meni je bilo važno da napravim jedno poređenje. On je izgubio sina, a ti si izgubila psa - ovim rečima započela je Jeremić emisiju.

Umetnica/urednica Jeremić ni po kojim parametrima nije umetnica, a svojim emisijama pokazuje da nije ni urednica, već neko kome je očigledno najviše stalo da se o njoj govori. Uporediti gubitak ljubimca sa gubitkom deteta je u najmanju ruku morbidno i bizarno, nećemo koristiti neke grublje termine.

Šta je još potrebno da se desi na televizijama sa nacionalnom frekvencijom kako bi REM reagovao na brutalno mentalno nasilje koje razni režimski agigatori i kvazinovinari vrše nad građanima Srbije svakodnevno?

Pomenutoj urednici, nesuđenom đaku generacije, poručujemo da od literature pročita Kodeks novinara Srbije, ne bi joj škodilo. 

Dragi čitaoci, da biste nas lakše pratili i bili u toku preuzmite našu aplikaciju za Android ili Iphone.

Komentari 36

ostavi komentar
Vidi još

Ostavi komentar

Da biste komentarisali vesti pod Vašim imenom

Ulogujte se
Pravila komentarisanja
Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici i kvalitetniji komentari.
Direktno.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni.
Zabranjeno je objavljivanje ideja, informacija i mišljenja kojima se podstiče diskriminacija, mržnja ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja nekoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihove seksualne opredeljenosti, bez obzira na to da li je objavljivanjem učinjeno krivično delo. Komentari koji sadrže govor mržnje i psovke, takodje neće biti objavljeni.
Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije, već samo autora komentara.


Majska sačekuša

Zoran Živković [08.05.2024.]




Video dana

Uništitelj

Anketa

Kojim rečima čestitate Uskrs?

Rezultati