Film i TV

Direktno.rs

04. 03. 2021. 22:07 1

Kreće snimanje "Prijatelja": Ros otkrio nove detalje

Dejvid Švimer, koji de proslavio ulogom Rosa Gelera u kultnom sitkomu "Prijatelji", najavio je da nova epizoda počinje da se snima u aprilu.

Glumac je nove informacije otkrio u emisiji Endija Koena, tačno godinu dana pošto je prvi put objavljeno da će se "Prijatelji" ponovo okupiti.

- Zapravo, za nešto više od mesec dana idem u Los Anđeles gde počinje snimanje. Konačno smo smislili način da to sigurno snimimo i biće delova koje ćemo snimati napolju zbog sigurnosnih protokola - rekao je Dejvid.Tokom intervjua Dejvid je takođe otkrio da Elen Dedženeris neće predstaviti okupljanje, uprkos ranijim najavama da će gostovati upravo kod nje.

- Nije Elen, nije Bili Kristal. Mogu samo otkriti kod koga nećemo najaviti okupljanje - glumac je bio tajanstven.Posebna epizoda trebalo je da počne da se snima u avgustu 2020. godine, ali zbog pandemije sve je odloženo.

Okupljanje uključuje originalnu glumačku postavu: Dženifer Aniston, Kortni Koks, Lizu Kudrov, Meta Leblanka, Metjua Perija i Dejvida Švimera.

Dragi čitaoci, da biste nas lakše pratili i bili u toku preuzmite našu aplikaciju za Android ili Iphone.

Komentari 1

ostavi komentar

Ostavi komentar

Da biste komentarisali vesti pod Vašim imenom

Ulogujte se
Pravila komentarisanja
Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici i kvalitetniji komentari.
Direktno.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni.
Zabranjeno je objavljivanje ideja, informacija i mišljenja kojima se podstiče diskriminacija, mržnja ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja nekoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihove seksualne opredeljenosti, bez obzira na to da li je objavljivanjem učinjeno krivično delo. Komentari koji sadrže govor mržnje i psovke, takodje neće biti objavljeni.
Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije, već samo autora komentara.


Izbor(i)

Zoran Živković [23.04.2024.]




Video dana

Najtužnija maca na svetu

Anketa

Da li će Partizan igrati polufinale Kupa protiv Crvene zvezde?

Rezultati