Film i TV

[ Izvor: Blic ]

01. 03. 2021. 19:58 2

"Deca te serije gledaju! Moramo da ih kontrolišemo"

Svi imamo strahove. Ako deca gledaju te krimi serije, neko od odraslih bi trebalo da bude pored njih, da može da kontroliše, objašnjava, da razjasni. Šta je okej, šta nije. Da to ne treba da bude tako. Gledamo u stvari ružne, pokvarene ljude i da im govore da ne želimo da budemo kako oni - kaže za "Super TV" Ljubinka Klarić, glumica koji ima zapaženu rolu u triler seriji "Klan".

- Radim drugu i treću sezonu “Klana”. Potpuno drugačija serija i mnogo joj se radujem. Glumački izazovna i uzbuđena sam kao malo dete - dodaje Ljubinka.

Ona je ulogom u seriji "Tate", pobrala simpatije televizijske publike. Replikama su se smejali mnogi, a ona priznaje da se s vremenom srodila sa Lolom. Oni koji više vole pozorište, imaju prilike da je vide u nekoliko predstava. Da li joj više odgovara triler?

- Ta serija jeste triler, gde se radi o kriminalu. Igram Cvetu, suprugu glavnog kriminalca. Za mene je ta serija užasno potresna, brutalna i duhovita. Tarantinovski. Mislim da se to retko dešava kod nas u produkcijama. - smatra glumica.

Pozorište je intimno, i mnogi kažu da ako nisi na TV, kao da ne postojiš.

- Istina je da više skrenete pažnju na sebe kada radite u nekoj seriji, posebno hiperproduckiji. To je dobro i to je značajno da se desi svakom glumcu. Ovo što sam igrala u “Tatama” je meni jako drago. Nije bilo ono: “Jao, ovo moram na brzinu da snimim, da zaradim pare”, već je bilo pravo zadovoljstvo. Uživala sam. Imala sam sreću da dobijem divnu ulogu u divnoj seriji i da se stvarno zabavim godinu dana. Ali uvek je bilo tako. Pozorište podrazumeva manji broj ljudi. Ako ostaneš u pozorištu, ti si pozorišni glumac, neće mnogi čuti za tebe. Gledaćete, ali te neće poznavati na ulici. Ovo je jedan od načina da ljudi dođu u pozorište ako ste im prepoznatljivi - dodaje umetnica.

Dragi čitaoci, da biste nas lakše pratili i bili u toku preuzmite našu aplikaciju za Android ili Iphone.

Komentari 2

ostavi komentar

Ostavi komentar

Da biste komentarisali vesti pod Vašim imenom

Ulogujte se
Pravila komentarisanja
Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici i kvalitetniji komentari.
Direktno.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni.
Zabranjeno je objavljivanje ideja, informacija i mišljenja kojima se podstiče diskriminacija, mržnja ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja nekoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihove seksualne opredeljenosti, bez obzira na to da li je objavljivanjem učinjeno krivično delo. Komentari koji sadrže govor mržnje i psovke, takodje neće biti objavljeni.
Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije, već samo autora komentara.


Ravnopravnost

Zoran Živković [12.04.2024.]




Video dana

Da odigramo jednu partijicu?

Anketa

Da li će Partizan igrati polufinale Kupa protiv Crvene zvezde?

Rezultati