Film i TV

Direktno.rs

14. 12. 2020. 07:13 3

Svaki put kada je Ceca Bojković gađala suštinu

Naša proslavljena glumica Svetlana Bojković rođena je na današnji dan u Beogradu, a tim povodom podsetićemo vas na neke od njenih izjava koje su pokazale da je uvek na strani pravde i istine.

O studentskim protestima:

- Moramo se boriti da se zaustave procesi koji devalviraju obrazovanje. Sve je manje obrazovanih ljudi. Sve više su na sceni putem medija prostački programi, kao što su rijaliti.  Znači, ovo je borba za sve to. Filološki fakultet je jedna ćelija u društvu, ne mala, koja je odlučila da treba da se izbori i stane na svoje noge, na poštene noge i da pruže studentima što bolje ne samo obrazovanje, nego i moralno, etičko vaspitanje - rekla je glumica za  Direktno.rs u septembru ove godine, tokom protesta studenata Filološkog fakulteta.O odnosu vlasti prema mislećem čoveku:

- Kada im kažete javno da forsiranjem šunda i i jeftine zabave zapravo zaglupljuju narod i srozavaju njegov ukus, oni odmah iskrivljuju svaki smisao te primedbe, menjaju tezu i kažu "mi" u stvari preziremo narod koji to gleda. Shvatate li kakve je to manipulacija? Vlast je to organizovano obezbedila velikom blokadom medija. Pa tako građani i nemaju mogućnost izbora. A ko se ne slaže sa njihovom ponudom, taj je protiv države i naroda. Ne, taj nije protiv naroda, već protiv načina vladanja koji podrazumeva neprekidno manipulisanje - navela je Bojković za nedeljnik NIN.O kriznom štabu:

- Ne mogu da ne primetim njihovu politizovanu priču. Dovoljno je da je predsednik Kriznog štaba lekara priznao, nedavno, da je smatrao, da u početku epidemije nije bilo dovoljno zaštitne opreme i medicinskih sredstava, ali se priklonio, očigledno stavu politike i govorio da svega ima dovoljno. A npr. nas je jedan drugi lekar specijalista, na početku epidemije slao u Milano u šoping u vreme, već razbuktale epidemije u Italiji. Najviše pogađa to, što je Krizni štab prepustio Predsedniku Republike (pravniku po obrazovanju) da nas izveštava o onome što je njihov posao lekara specijalista iz određene, sada neophodne oblasti medicine - rekla je Bojković za naš portal.O pandemiji koronavirusa i merama zaštite:

- Aman, pustite nas ljudi da dišemo, da dišemo i da živimo. Pa kad bude, biće. Ako treba da umrem, ja ću da umrem. Toliko od mene za danas - zaključila je čuvena glumica u oktobru u "Beogradskoj hronici".

Dragi čitaoci, da biste nas lakše pratili i bili u toku preuzmite našu aplikaciju za Android ili Iphone.

Komentari 3

ostavi komentar

Ostavi komentar

Da biste komentarisali vesti pod Vašim imenom

Ulogujte se
Pravila komentarisanja
Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici i kvalitetniji komentari.
Direktno.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni.
Zabranjeno je objavljivanje ideja, informacija i mišljenja kojima se podstiče diskriminacija, mržnja ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja nekoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihove seksualne opredeljenosti, bez obzira na to da li je objavljivanjem učinjeno krivično delo. Komentari koji sadrže govor mržnje i psovke, takodje neće biti objavljeni.
Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije, već samo autora komentara.


Izbor(i)

Zoran Živković [23.04.2024.]




Video dana

Kornjača akrobata

Anketa

Da li će Partizan igrati polufinale Kupa protiv Crvene zvezde?

Rezultati