Film i TV

Direktno.rs

13. 11. 2020. 15:52 13

"Moj odnos sa Vučićem deluje opušteno jer dobro radim svoj posao"

Filip Čukanović, novinar i voditelj TV Prva u intervjuu za magazin "Hello" otkrio je kako je reagovao na nedavnu šalu Laneta Gutovića u programu uživo, kao i u kakvom odnosu je sa predsednikom Aleksandrom Vučićem.

Gutović je nedavno gostovao u Jutarnjem program pomenute televizije, koji od nedavno vodi Čukanović. Tom prilikom je mladom voditelju čestitao činjenicu da je napredovao u karijeri, odnosno to što je došao na mesto Jovane Joksimović i Srđana Predojevića, koji su dobili otkaz sa Prve.

Čukanović je sada otkrio kako se osećao nakon Lanetovih reči koje su odjeknule društvenim mrežama.- Nasmejao sam se, mada mi je i pre uključenja rekao: "Vidim da si napredovao od našeg poslednjeg susretam ali šta će ti to, rođen si za funkciju". Mislim da je lepa saradnja koju smo ostvarili,, a ja sam se potrudio da ga maksimalno ispoštujem, učinila da opušteno komuniciramo. Njegova šala je na društvenim mrežama izazvala salvu komentara, ali naučio sam da me reči isfrustriranih, anonimnih ljudi ne dotiču - ispričao je Filip.

On se osvrnuo i na činjenicu da tokom intervjua sa predsednikom Srbije uvek deluje nonšalantno.- Moj posao je, kao što sam rekao, da od sagovornika, bio to predsednik ili neko drugi, dobijem informacije koje su važne za građane Srbije. Temeljno se pripremam za svaki intervju, ali slušam čoveka koji sedi naspram mene i trudim se da adekvatno odreagujem - otkrio je voditelj i dodao da ne zna kakav je Vučić privatno.

- Stalno me to pitaju, ali ja se sa njim ne družim da bih mogao da odgovorim. Ne idemo jedan drugome na slave i rođendane, ne čujemo se privatno. To što ljudima deluje da je naš odnos opušten samo je dokaz da dobro radim svoj posao. I sa predsednikom, i sa mnogim drugim političarima, godinama imam korektnu saradnju. To je u obostranom interesu. Radi pune informacije dodao bih i to da mi niko od njih, nikada, nije tražio da unapred pošaljem pitanja - naveo je Čukanović.

Dragi čitaoci, da biste nas lakše pratili i bili u toku preuzmite našu aplikaciju za Android ili Iphone.

Komentari 13

ostavi komentar

Ostavi komentar

Da biste komentarisali vesti pod Vašim imenom

Ulogujte se
Pravila komentarisanja
Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici i kvalitetniji komentari.
Direktno.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni.
Zabranjeno je objavljivanje ideja, informacija i mišljenja kojima se podstiče diskriminacija, mržnja ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja nekoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihove seksualne opredeljenosti, bez obzira na to da li je objavljivanjem učinjeno krivično delo. Komentari koji sadrže govor mržnje i psovke, takodje neće biti objavljeni.
Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije, već samo autora komentara.


Izbor(i)

Zoran Živković [23.04.2024.]




Video dana

U čemu je problem?

Anketa

Gde ćete provesti predstojeće praznike?

Rezultati