Film i TV

Direktno.rs

08. 11. 2020. 06:00 0

"Amerikanci ujedinite se, postaćete ko Srbi, Hrvati i muslimani!"

Voditelj Bil Maher u svom tokšou programu pozvao je Amerikance da se što pre ujedine, da ne bi završili kao Balkan.

Komičar je svoje izlaganje započeo tako što je najpre svoj narod pozvao da slede primer pevačice Gven Stefani i njenog supruga Blejka Šeltona, odnosno da ostave politiku po strani i vole se.

Naime, Gven podržava demokrate, dok je Blejk naklonjen republikancima.

- Sad kad je njihova veridba ozvaničena na Instagramu, moraju da požure, da se venčaju i ostanu u braku. Za dobro nacije! Jer ako Americi treba jedna stvar, to je simbol ujedinjenja plave i crvene Amerike - rekao je Maher i zaradio aplauz.Dodao je da su pre mesec dana tabloidi bili puni priča o njihovom raskidu i da ga je to potreslo. 

- "Us Weekly" je pisao da su suprotstavljeni politički pogledi para postali veliki problem. Što sam mogao i predvideti, on je dobri dečko iz Oklahome koji peva o kamionetima, pivu i stvarima koje se događaju uz reku. Ona je pop princeza iz Kalifornije. Naravno da su glasali za različite ljude. Ne znam da li je to činjenica, ali znam da je istina - dodao je.

Nakon nekoliko minuta govora o pevačima odlučio je poslati poruku Amerikancima, koja uključuje krvave sukobe na Balkanu.- Tokom kampanje puno se pričalo o tome ko nas može ujediniti. Nijedan predsednik ne može nas ujediniti. Moramo se sami ujediniti. Postoje samo dva puta za ovu zemlju. Ili ćemo se ujediniti i zaboraviti na naše razlike ili ćemo postati Balkan - rekao je Bil i objasnio:

- Desetinama godina je Sarajevo u Jugoslaviji bilo raznolik grad u kom su Srbi, Hrvati i muslimani živeli zajedno kao susedi u prijateljskim odnosima. 1984. bili su domaćin Olimpijskih igara. Osam godina kasnije ljudi su se ubijali snajperima dok su išli po mleko. Nemojte mi govoriti da se to ovde ne može dogoditi. Ako nas je Tramp nečemu naučio, to je da je fraza "ne može se dogoditi ovde" zastarela. Ne samo da se može dogoditi, nego se događa - zaključio je voditelj.

Dragi čitaoci, da biste nas lakše pratili i bili u toku preuzmite našu aplikaciju za Android ili Iphone.

Komentari 0

ostavi komentar

Ostavi komentar

Da biste komentarisali vesti pod Vašim imenom

Ulogujte se
Pravila komentarisanja
Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici i kvalitetniji komentari.
Direktno.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni.
Zabranjeno je objavljivanje ideja, informacija i mišljenja kojima se podstiče diskriminacija, mržnja ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja nekoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihove seksualne opredeljenosti, bez obzira na to da li je objavljivanjem učinjeno krivično delo. Komentari koji sadrže govor mržnje i psovke, takodje neće biti objavljeni.
Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije, već samo autora komentara.


Izbor(i)

Zoran Živković [23.04.2024.]




Video dana

Najtužnija maca na svetu

Anketa

Da li će Partizan igrati polufinale Kupa protiv Crvene zvezde?

Rezultati