Film i TV

Direktno.rs

27. 09. 2020. 10:33 0

Karanović: Godine prolaze, a ništa nije bolje

Glumica Mirjana Karanović u intervjuu za "Avaz" napomenula je da se sve više okreće svom svetu jer joj se čini da ništa ne ide na bolje.

Karanović je za pomenuti medij govorila o novoj ulozi u seriji i filmu "Toma" koji se bave karijerom i životom legedarnog pevača i boema Tome Zdravkovića. Ona će tumačiti ulogu Zdravkovićeve majke.

- Moja uloga nije velika, imam nekoliko dana snimanja. Za mene je to bilo emotivno. Kad sam bila mlada, bila sam roker, ali jedini pjevači narodne muzike koje sam stvarno obožavala bili su Toma i Silvana Armenulić. Pjesme koje su oni pjevali imale su posebnu emociju. Neodbranjivu emociju - ispričala je glumica.

Ona je podelila svoje mišljenje i o vremenu u kojem živimo, s aposebnim osvrtom na politička previranja na ovim prostorima. 

- Jako dugo sve to već traje, nisam više ni klinka da bi mi to bilo prvi put da vidim i doživim. Prevazišla sam sve te periode i depresije i neverice, tako da se sada malo više okrećem nekom svom svetu i ljudima kod kojih mogu da nađem razumevanje. Ovo vreme je jako surovo. Godine prolaze, a ništa nije bolje, niti lakše, niti se nešto razvija. Nekako sve stoji, pa neki put ti se čini da je sve gore. Uopšte mi ne prija... Okrećem se svom nekom svetu, svom poslu i ličnim planovima - priznala je Karanović.

 

Dragi čitaoci, da biste nas lakše pratili i bili u toku preuzmite našu aplikaciju za Android ili Iphone.

Komentari 0

ostavi komentar

Ostavi komentar

Da biste komentarisali vesti pod Vašim imenom

Ulogujte se
Pravila komentarisanja
Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici i kvalitetniji komentari.
Direktno.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni.
Zabranjeno je objavljivanje ideja, informacija i mišljenja kojima se podstiče diskriminacija, mržnja ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja nekoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihove seksualne opredeljenosti, bez obzira na to da li je objavljivanjem učinjeno krivično delo. Komentari koji sadrže govor mržnje i psovke, takodje neće biti objavljeni.
Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije, već samo autora komentara.


Fakiri

Zoran Živković [25.03.2024.]




Video dana

Pobednički ples

Anketa

Šta će Partizan uraditi u Evroligi?

Rezultati