Film i TV

Direktno.rs

21. 09. 2020. 19:46 10

"Vlasniku smo preskupi, odgovaraće!"

Jovana Joksimović je konačno odlučila da javno prokomentariše sva dešavanja u prethodnih nekoliko dana, pa je putem Instagrama poslala oštru poruku vlasniku Prve televizije.

Joksimović je najpre potvrdila jutrošnje navode portala Nova.rs, koji je preneo da je njenom dugogodišnjem kolegi Srđanu Predojeviću onemogućen ulaz u zgradu Prve televizije. U tri različite i poduže objave, ona je objasnila da su uvek davali sve od sebe, čak i tokom korone, ali da su vlasniku, očigledno, "preskupi". U jednom delu obraćanja je jasno napisala da će vlasnik "odgovarati".

Osvrnula se i na činjenicu da su otkaz dobili putem Instagrama:

- Kada neko, na Instagramu, ustvrdi da nas dvoje više ne radimo "zbog nepoštovanja radne obaveze", a prethodno nas je onemogućio da tu obavezu ispunimo, jasno je ne samo da otvoreno laže, nego i više od toga. Da zaista želi da nas na toj televiziji nema, i da ima nameru da ne bira sredstva, ne bi li taj cilj ostvario - između ostalog je napisala supruga Željka Joksimovića.

Pročitajte u celosti njenu poruku javnosti:

Podsetimo, Joksimovićeva i Predojević su pre nekoliko dana naprasno odlučili da odu sa Prve televizije, a na njihovo mesto je došao mladi novinar Filip Čukanović. Prema prethodnim navodima Kurira, voditeljski par je odlučio da napusti ovu televiziju jer je Čukanoviću ponuđeno da vodi jutarnji program petkom zbog dobre gledanosti koju je emisija imala tokom leta kad je on bio voditelj.

Predojević je sinoć, nakon višednevnog nagađanja medija, na Instagramu najavio današnju emisiju, ali se jutros na njegovom mestu ipak pojavio Čukanović. Nakon toga, Nova.rs je prenela da ga je obezbeđenje zgrade sprečilo da uđe i vodi jutrošnju emisiju, što je njegova dugogodišnja koleginica sada i potvrdila. Prva televizija je ubrzo putem Instagrama saopštila da je saradnja sa poznatim voditeljskim parom "okončana".

Dragi čitaoci, da biste nas lakše pratili i bili u toku preuzmite našu aplikaciju za Android ili Iphone.

Komentari 10

ostavi komentar

Ostavi komentar

Da biste komentarisali vesti pod Vašim imenom

Ulogujte se
Pravila komentarisanja
Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici i kvalitetniji komentari.
Direktno.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni.
Zabranjeno je objavljivanje ideja, informacija i mišljenja kojima se podstiče diskriminacija, mržnja ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja nekoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihove seksualne opredeljenosti, bez obzira na to da li je objavljivanjem učinjeno krivično delo. Komentari koji sadrže govor mržnje i psovke, takodje neće biti objavljeni.
Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije, već samo autora komentara.


Izbor(i)

Zoran Živković [23.04.2024.]




Video dana

Najtužnija maca na svetu

Anketa

Da li će Partizan igrati polufinale Kupa protiv Crvene zvezde?

Rezultati