Film i TV

Direktno.rs

18. 09. 2020. 14:06 14

Pink ponudio Jovani i Srđanu jutarnji program

Kako Direktno.rs saznaje, vlasnik televizije Pink Željko Mitrović ponudio je poznatom voditeljskom paru Srđanu Predojeviću i Jovani Joksimović da se vrate na njegov kanal.

Kako su domaći mediji preneli sinoć, Jovana Joksimović i Srđan Predojević okončali su saradnju sa Prvom televizijom nakon dve godine i više neće voditi jutarnji program. Na njihovom mestu od jutros je mladi novinar Filip Čukanović, a poznati par se još uvek nije oglasio povodom ovog događaja.

Kako portal Direktno saznaje, vlasnik televizije Pink Željko Mitrović kontaktirao je Predojevića i Joksimovićku i ponudio im iste ili bolje uslove kako bi se vratili na njegov kanal. Podsetimo, Jovana i Srđan zajedničku karijeru započeli su na RTS, gde su pet godina vodili jutarnji program, potom su prešli na "Pink" gde su se zadržali osam godina, a onda su počeli da rade na "Prvoj".

Da li će ovu ponudu prihvatiti ostaje da saznamo, a oni su u međuvremenu objavili identične fotografije na Instagram profilima, koje su naknadno obrisane. U pitanju je slika na kojoj se vide rejtinzi televizija u vreme emitovanja jutarnjih programa, a crvenom bojom je označena njihova emisija "Jutro sa Jovanom i Srđanom".

Mnogi su se zapitali da li je ovo direktna provokacija upućena menadžmentu Prve televizije.

Prema navodima Kurira, voditeljski par je odlučio da napusti ovu televiziju jer je Čukanoviću ponuđeno da vodi jutarnji program petkom zbog dobre gledanosti koju je emisija imala tokom leta kad je on bio voditelj.

Srđan Predojević nije odgovarao na naše pozive u vezi sa ovim tvrdnjama.

Dragi čitaoci, da biste nas lakše pratili i bili u toku preuzmite našu aplikaciju za Android ili Iphone.

Komentari 14

ostavi komentar

Ostavi komentar

Da biste komentarisali vesti pod Vašim imenom

Ulogujte se
Pravila komentarisanja
Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici i kvalitetniji komentari.
Direktno.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni.
Zabranjeno je objavljivanje ideja, informacija i mišljenja kojima se podstiče diskriminacija, mržnja ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja nekoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihove seksualne opredeljenosti, bez obzira na to da li je objavljivanjem učinjeno krivično delo. Komentari koji sadrže govor mržnje i psovke, takodje neće biti objavljeni.
Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije, već samo autora komentara.


Ravnopravnost

Zoran Živković [12.04.2024.]




Video dana

Zavrteće vam se u glavi!

Anketa

Ko je kriv za razočaravajuću sezonu Zvezde i Partizana u Evroligi?

Rezultati