Film i TV

Direktno.rs [ Izvor: Story ]

03. 06. 2020. 11:16 0

Glumica koja osvaja male ekrane: "Muškarci me se plaše"

Mlada glumica Matea Milosavljević (30) ostavila je snažan utisak na publiku zahvaljujući upečatljivom liku Sofije u seriji "Igra sudbine", a njen lik koji važi za pravu "zlicu", dokazao je da "volite da mrzite".

Uprkos negativnom liku Sofije koji tumači u seriji koja se emituje na Prvoj televiziji, Matea ističe da od fanova serije oseća pretežno ljubav.

- Mnoge devojčice mi pišu, ali nadam se da me vole zbog mene, a ne Sofije koju igram pošto ona baš nije lik koji možete da volite. Ipak, čak i u tako negativnom liku morala sam da pronađem nešto dobro i volela bih da jednu osobinu usvojim za sebe. Ona živi bez straha. Danas je to teško, ja to ne znam i trudim se da to postignem - istakla je glumica u razgovoru za magazin "Story".

Prvu ulogu je imala u filmu "Pored mene" iz 2014. godine, a Matea ističe da se u međuvremenu premišljala da li je gluma za nju i bila na ivici da odustane.

- Nekad sam osećala da se ništa ne odvija kako treba i da kasnim za neke stvari, sto puta sam se razočarala, mislila sam da nisam za ovaj posao i želela sam da odustanem. Ipak, ljubav prema glumi bila je jača od sumnji. Osećala sam da će jednog dana doži moj trenutak.

Ona ističe da je popularnost nije promenila, i da je jedva i oseća...

- Još uvek nisam ni svesna popularnosti, osim kad me na ulici zaustave zbog serije, ali način na koji doživljavam samu sebe uopšte se nije promenio. I dalje sam devojka iz komšiluka, što planiram i da ostanem.

Matea je odnedavno singl, ali trenutno nema nove ljubavi u njenom životu.

- Potpuno je u redu biti malo sam sa sobom, pa će promena uslediti kada bude pravo vreme za nju. U tom slučaju, neću se ustručavati da i sama napravim prvi korak, ne bi mi bio prvi put. Mislim da se muškarci plaše da mi priđu - smatra glumica i dodaje da je porodica važan faktor njene budućnosti.

- Naravno da maštam o majčinstvu, to je najvažniji momenat u životu svake žene, iako ne znam kada će se dogoditi meni - zaključila je ona.

Dragi čitaoci, da biste nas lakše pratili i bili u toku preuzmite našu aplikaciju za Android ili Iphone.

Komentari 0

ostavi komentar

Ostavi komentar

Da biste komentarisali vesti pod Vašim imenom

Ulogujte se
Pravila komentarisanja
Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici i kvalitetniji komentari.
Direktno.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni.
Zabranjeno je objavljivanje ideja, informacija i mišljenja kojima se podstiče diskriminacija, mržnja ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja nekoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihove seksualne opredeljenosti, bez obzira na to da li je objavljivanjem učinjeno krivično delo. Komentari koji sadrže govor mržnje i psovke, takodje neće biti objavljeni.
Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije, već samo autora komentara.


Izbor(i)

Zoran Živković [23.04.2024.]




Video dana

U čemu je problem?

Anketa

Gde ćete provesti predstojeće praznike?

Rezultati