Film i TV

Direktno.rs

03. 06. 2020. 10:05 0

Ponovo zajedno: Dikaprio i De Niro u novom filmu

Američki filmski reditelj, scenarista, producent i istoričar filma italijanskog porekla Martin Lučano Skorseze, najavio je ko će biti glavne zvezde njegovog novog filma "Killers of the Flower Moon".

Na veliko zadovoljstvo ljubitelja njegovih filmova, uloge u adaptaciji romana američkog novinara i pisca Dejvida Grana, poverio je dokazanim glumcima - Leonardu Dikapriju i Robertu De Niru, koji su poslednji put zaigrali zajedno 1993. godine u filmu "This boy's life".

Kako prenosi "Cinemablend", umesto tipičnog dobrog momka koji radi za tadašnji FBI, Dikaprio će izneti lik sestrića glavnog negativca (De Nira) koji je "rastrzan između ljubavi i zlih mahinacija svog ujaka". 

Film će u većem obimu biti prikazivan u bioskopima širom sveta, ali će potom biti i na striming platformi "Apple TV+". Skorseze se ovom načinu plasiranja svojih filmova okrenuo prošle godine, kada je briljirao nakon 24 godine ujedinivši De Nira, Ala Paćina i Džoa Pešija u drami "The Irishman", koji je višestruko bio nominovan na svim filmskim festivalima i osvojio brojne nagrade.

Zbog toga, od filma "Killers of the Flower Moon" očekuje se da dosegne slična očekivanja, a izbor glumaca obećava još jedan uspeh čuvenog reditelja.

Dragi čitaoci, da biste nas lakše pratili i bili u toku preuzmite našu aplikaciju za Android ili Iphone.

Komentari 0

ostavi komentar

Ostavi komentar

Da biste komentarisali vesti pod Vašim imenom

Ulogujte se
Pravila komentarisanja
Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici i kvalitetniji komentari.
Direktno.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni.
Zabranjeno je objavljivanje ideja, informacija i mišljenja kojima se podstiče diskriminacija, mržnja ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja nekoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihove seksualne opredeljenosti, bez obzira na to da li je objavljivanjem učinjeno krivično delo. Komentari koji sadrže govor mržnje i psovke, takodje neće biti objavljeni.
Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije, već samo autora komentara.


Fakiri

Zoran Živković [25.03.2024.]




Video dana

Pobednički ples

Anketa

Šta će Partizan uraditi u Evroligi?

Rezultati