Film i TV

Direktno.rs

18. 05. 2020. 19:21 0

"Ne znam kako dalje" Glumac očajan zbog smrti devojke

Glumac Mark Maron progovorio je o iznenadnoj i tragičnoj smrti svoje devojke Lin Šelton. 54-godišnja rediteljka preminula je pre tri dana usled bolesti koja nije u vezi sa koronavirusom, već je u pitanju nepoznati poremećaj krvi.

- Bilo je to ozbiljno, za nju dosad nepoznato stanje. Nije bila zaražena koronavirusom. Lekari nisu mogli da je spasu, iako su se svojski trudili da to urade. Ovo me je razorilo. Srce mi je slomljeno, u potpunom sam šoku i ne znam kako da nastavima dalje. Hteo sam da se obratim ovim putem kako bi svi koji su je poznavali znali, neki su čuli, neki još nisu - objasnio je Mark u pismu koje je poslao mediju "IndieWire".

Mark je u emotivnoj objavi priznao da ga je smrt dugogodišnje devojke potpuno slomila.

- Bila je puna radosti, prelepa, ljubazna, harizmatična. Smejali smo se zajedno, započeli smo zajednički život i zaista ne mogu da verujem šta se događa. Ovo je grozan i tužan gubitak - dodao je glumac.

Na Tviteru se od rediteljke oprostila i glumica Riz Viterspun.

- Jako sam tužna nakon što sam čula da je juče preminula Lin Šelton. U potpunom sam šoku što ova živopisna i talentovana rediteljka nije s nama. Lin je bila jako strastvena oko naše serije "Little Fires Everywhere" - napisala je Riz.

Putem društvenih mreža poslednje zbogom uputila joj je i komičarka Mindi Kaling.

- Njena divna, vesela energija bila je zarazna i glumci su uvek obožavali da budu oko nje. Uvek će mi nedostajati. Počivaj u miru, Lin. Volim te - napisala je Kaling.

Šelton je u svojoj dugogodišnjoj karijeri između ostalog radila i na serijama "Mad Men", "Glow", "Shameless", "New Girl" i brojnim drugim projektima.

Lin je iza sebe ostavila sina Mila Sila, muža Kevin Sila, roditelje, dva brata i sestru, kao i Marka, s kojim je provela poslednju godinu života.

 

Dragi čitaoci, da biste nas lakše pratili i bili u toku preuzmite našu aplikaciju za Android ili Iphone.

Komentari 0

ostavi komentar

Ostavi komentar

Da biste komentarisali vesti pod Vašim imenom

Ulogujte se
Pravila komentarisanja
Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici i kvalitetniji komentari.
Direktno.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni.
Zabranjeno je objavljivanje ideja, informacija i mišljenja kojima se podstiče diskriminacija, mržnja ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja nekoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihove seksualne opredeljenosti, bez obzira na to da li je objavljivanjem učinjeno krivično delo. Komentari koji sadrže govor mržnje i psovke, takodje neće biti objavljeni.
Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije, već samo autora komentara.


Izborna trka

Zoran Živković [27.04.2024.]




Video dana

Uzbudljiva trka

Anketa

Gde ćete provesti predstojeće praznike?

Rezultati