Film i TV

Direktno.rs

24. 03. 2020. 07:03 0

Strani filmovi u kojima se pojavljuju srpski glumci

Pogledajte listu manje poznatih filmova strane produkcije u kojima su značajne uloge ostvarili naši veliki glumci.

Branka Katić u "Breaking and enetering"

Romantična krimi drama iz 2006. godine, jedno od poslednjih ostvarenja režisera Entonija Mingele, skupila je velike zvezde u jednom filmu. Džud Lou, Žilijet Binoš, Martin Frimen i Robin Rajt krase ovaj film, ali u njemu epizodnu ulogu ostvaruje i naša Branka Katić.

Žilijet Binoš glumi Bosanku koja živi u Londonu nakon što je pobegla od rata sa sinom, pa je tako možemo čuti kako priča bosanski i sinu pravi burek za doručak. To je dodatni razlog da pogledate ovaj film, uz činjenicu da se pojavljuje i naša slavna Branka.

Miki Manojlović u "The world is big and salvation lurks around the corner"

Miki Manojlović "nosi" ovo bugarsko ostvarenje iz 2008. godine o mladiću koji doživljava saobraćajnu nesreću u Nemačkoj i ne može da se seti svoji prošlosti. Naš glumac ima ulogu njegovog dede koji preuzima brigu o svom unuku i odvodi ga na avanturu kroz Bugarsku upoznajući ga sa zaboravljenim poreklom.

Rade Šerbedžija u "The Saint"

Špijunski film sa Valom Kilmerom u glavnoj ulozi nije toliko poznat domaćoj publici. Rade Šerbedžija je ostvario veliku ulogu u ovom trileru iz 1997. godine, a iako opet tumači Rusa negativca, ovo je ipak uzbudljiva priča puna neočekivanih obrta.

Stefan Kapičić u "Big Miracle"

Poznato je da naš glumac Stefan Kapičić ima uspešnu karijeru u Holivudu. Film koji se često spominje kao primer njegovog uspeha je "Dedpul" sa Rajanom Rejnoldsom u glavnoj ulozi. Ali, ovaj put vam predlažemo da pogledate "Big Miracle" u kojem se pojavljuje pored slavne Dru Barimor. Opuštajuća priča o spašavanju kitova na Aljasci pokazaće vam zgodnog Kapičića u novom svetlu.

Sergej Trifunović u "Next"

Sergej je u ovom filmu ostvario malu, ali zapaženu ulogu. Naš glumac snašao se u tumačenju teroriste koji pokušava da ubije Nikolasa Kejdža. Film je iz 2007. godine, a pored Kejdža pojavljuju se i Džulijan Mur i Džesika Bil.

 

Dragi čitaoci, da biste nas lakše pratili i bili u toku preuzmite našu aplikaciju za Android ili Iphone.

Komentari 0

ostavi komentar

Ostavi komentar

Da biste komentarisali vesti pod Vašim imenom

Ulogujte se
Pravila komentarisanja
Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici i kvalitetniji komentari.
Direktno.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni.
Zabranjeno je objavljivanje ideja, informacija i mišljenja kojima se podstiče diskriminacija, mržnja ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja nekoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihove seksualne opredeljenosti, bez obzira na to da li je objavljivanjem učinjeno krivično delo. Komentari koji sadrže govor mržnje i psovke, takodje neće biti objavljeni.
Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije, već samo autora komentara.


Fakiri

Zoran Živković [25.03.2024.]




Video dana

Pobednički ples

Anketa

Šta će Partizan uraditi u Evroligi?

Rezultati