Film i TV

Ksenija Marčetić

09. 02. 2020. 13:46 0

Jelena Gavrilović za Direktno: U vezi sam otvorena i iskrena

Jelena Gavrilović, jedna od najpopularnijih glumica na našem prostoru, u poslednje vreme oprobala se u više raznovrsnih uloga, kao što je uloga u naučnofantastičnoj seriji "Predstraža" i sinhronizacija Diznijevog crtanog filma.

"Predstraža" je serija koja trenutno privlači dosta pažnje jer je ušla je u trku za veliku nagradu "Saturn Awards" koju dodeljuje Akademija naučne fantastike, fantastike i horor filmova. Zanimljivo je to da se serija snima u Srbiji, a naša lepotica igra jednu od glavnih uloga.

Jelena Gavrilović je za Direktno.rs podelila utiske sa snimanja i ispričala kako je raditi za američku filmsku industriju.

 - Volim da isprobavam žanrove, ali posle snimanja američke serije "Predstraža" shvatila sam da je žanr fantazije ono što meni najviše leži - rekla je Jelena za Direktno.rs i dodala:

 - Najveći izazov je kada igrate na jeziku koji nije maternji. Kada je u pitanju “Predstraža” imala sam sreće da je veći deo ekipe iza kamere bio iz Srbije, tako da su mi svi pomagali. Velika prednost američke produkcije je u tome što imaju veći budžet i samim tim mogu da organizuju snimanje tako da sve bude odrađeno tačno i na vreme. Kod stranaca nema kašnjenja, od prevoza koji dolazi po vas do termina kada snimate.Još jedan u nizu njenih uspeha je nominacija za najbolju izvedbu pesme "Sad je kraj", koja je ušla u 25 najboljih, iz Diznijevog crtanog filma "Zaleđeno Kraljevstvo 2" u kome je "pozajmila" glas Elsi.

- Oduvek sam volela crtane filmove, tako da je za mene bila velika čast kada sam prvi put dobila ulogu Else, jer najveće zvezde širom planete tumače taj lik. Inače se detaljno pripremam za svaku ulogu, a sada sam se maksimalno posvetila tom radu, ovoga puta sam uzela i dodatne časove pevanja da bih mogla da iznesem pesmu.
Poznato je da Jelena voli muziku i da je malo falilo da se upusti u muzičke vode, ali je ljubav prema glumi prevagnula. Ističe da je jedan šou uspeo da joj pomogne da sve ono što voli objedini na jednom mestu.

- "Tvoje lice zvuči poznato"  je format programa koji je veoma zahtevan i pokazuje sve vaše talente, ali i mane. Tu svaki učesnik može da iskaže glumačko umeće, moć transformacije, kao i pevački dar. Apsolutno je ta emisija dragoceno iskustvo gde imate sjajnu priliku da radite nešto za šta možda niste ni bili svesni da možete.

Glumica je zauzeta snimanjem filmova i serija, ali nikada nije bila član nijednog pozorišta i to smatra prednošću.

- Imala sam prilike da budem član pozorišta, ali sam odlučila da krenem drugim putem. Dobijala sam više televizijskih uloga, koje zahtevaju sate i sate snimanja, tako da sam se odlučila da budem "slobodan umetnik", a ljubav prema pozorištu ipak uspevam da ispunim igranjem u predstavama Zvezdara Teatra.Jelena je u vezi, a kaže da je zadovoljna, kako na ljubavnom, tako i na poslovnom planu. Pitali smo je koji je njen "recept" za sreću...

- Jedini recept je da nema recepta, sve je individualno. Treba biti iskren i otvoren kako u vezi tako i u životu, ako ste se sa nekim pronašli sve dođe na svoje mesto. Svakako treba biti uvek svoj - zaključila je Jelena za naš portal.

 

Dragi čitaoci, da biste nas lakše pratili i bili u toku preuzmite našu aplikaciju za Android ili Iphone.

Komentari 0

ostavi komentar

Ostavi komentar

Da biste komentarisali vesti pod Vašim imenom

Ulogujte se
Pravila komentarisanja
Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici i kvalitetniji komentari.
Direktno.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni.
Zabranjeno je objavljivanje ideja, informacija i mišljenja kojima se podstiče diskriminacija, mržnja ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja nekoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihove seksualne opredeljenosti, bez obzira na to da li je objavljivanjem učinjeno krivično delo. Komentari koji sadrže govor mržnje i psovke, takodje neće biti objavljeni.
Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije, već samo autora komentara.


Izbor(i)

Zoran Živković [23.04.2024.]




Video dana

Topli sendvič

Anketa

Gde ćete provesti predstojeće praznike?

Rezultati