Zabava

Direktno.rs [ Izvor: RTS ]

13. 11. 2019. 11:51 0

"MOŽEMO ŠTA 'OĆEMO" Vojin Ćetković otkrio kakav je Kičić kao režiser

"Nema reditelja, možemo da radimo šta 'oćemo" , rekao je glumac Gordan Kičić tokom snimanja filma u kom je debitovao kao reditelj.

Reč je o anegdoti koju je prepričao glumac Vojin Ćetković i filmu "Realna priča", koji je sinoć premijerno prikazan u punom Centru "Sava".

Vojin Ćetković je za RTS ispričao anegdotu sa snimanja.

- Cile (Nebojša) Ilić i (Gordan) Kičić i ja snimamo scenu i Kičić dolazi i kaže: "Ljudi, znate šta je dobro?! Nema reditelja, možemo da radimo šta 'oćemo!" Mi ga gledamo: Kako nema, pa ti si reditelj?! I on nas tako pogleda odjednom... Ali on je bio sjajan kao reditelj i ispričao je i šta ga boli i čemu se smeje i šta misli o svetu u kom živimo.

Ćetković je govorio i o proslavi Dana opštine u Nevesinju gde je najavljeno njegovo učešće, ali se to nije dogodilo.- Nisam znao da treba da postanem kum, to je bilo iznenađenje. Razlog zašto nisam učestvovao je najprostiji, kao što dešava u prenosima ili u pozorištu - došlo je do tehničke greške, reditelj je rekao da zbog tehničke smetnje i nekih UV reflektora ne može da se uradi prenos i da taj umetnički deo programa mora da otpadne. Eto, to je sve. To je sve što mogu da kažem, ostalo... morate s medijima.

Dodao je da je postao kum opštine koja nosi ime njegovog pokojnog kuma, glumca Nebojše Glogovca i da nosi posebne emocije prema tom mestu.

Dragi čitaoci, da biste nas lakše pratili i bili u toku preuzmite našu aplikaciju za Android ili Iphone.

Komentari 0

ostavi komentar

Ostavi komentar

Da biste komentarisali vesti pod Vašim imenom

Ulogujte se
Pravila komentarisanja
Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici i kvalitetniji komentari.
Direktno.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni.
Zabranjeno je objavljivanje ideja, informacija i mišljenja kojima se podstiče diskriminacija, mržnja ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja nekoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihove seksualne opredeljenosti, bez obzira na to da li je objavljivanjem učinjeno krivično delo. Komentari koji sadrže govor mržnje i psovke, takodje neće biti objavljeni.
Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije, već samo autora komentara.


Izbor(i)

Zoran Živković [23.04.2024.]




Video dana

Topli sendvič

Anketa

Gde ćete provesti predstojeće praznike?

Rezultati