Zabava

Direktno.rs

27. 09. 2019. 14:13 0

DIREKTNO i Aca Radojičić vas vode na sajam fitnesa BELFIS 2019

Zavoleli smo ga zbog maestralnih uloga, pretežno sportista, na velikom platnu i malim ekranima. Aleksandar Radojićić ništa ne prepušta slučaju i tvrdi da naporna snimanje izdržava tako što ne propušta redovne treninge.

- Ceo život, od kad znam za sebe, sport mi je važan. Redovno treniram, kad mi obaveze dozvoljavaju svakog dana idem u teretanu, a bar tri puta nedeljno je minimum. Probao sam razne vrste treninga, ali trenutno mi najviše prijaju poligoni koje mi organizuju moji drugari koji su treneri. Trening je dinamičan, veoma zanimljiv, i tako uspevam da za kraće vreme uradim više vežbi - priča Radojičić za portaj Direktno.rs.

Trenutno snima nastavak serije "Žigosani u reketu", a deluje da su mu upravo dobro poznavanje sportova i dobra fudbalska i košarkaška tehnika, omogućili da uz nesporan glumački talenat dobije sve uloge u popularnim filmovima i serijama koji su se bavili sportskom tematikom.

- Imali smo velikih sportskih uspeha kroz istoriju, a ja sam imao tu sreću da kroz uloge koje sam igrao, na neki način proživim sve to. Imao sam prilike da budem učesnik svetskih i evropskih prvenstava i zbog moje velike ljubavi prema sportu te uloge su mi veoma drage - zaključio je Radojičić.

Glumac je trenutno angažovan i kao promoter ovogodišnjeg, trećeg po redu, Sajma fitnesa velnesa i zdravlja BELFIS 2019 koji se od 4. do 6. oktobra održava u Hali 3 Beogradskog sajma.

- Pre svega, drago mi je što se u Beogradu održava najveći sajam ovakve vrste u celom regionu. Uporedo će biti održan i 9. Evropski kongres fitnesa uz učešće najeminentnijih predavača iz Srbije i inostranstva, što je svakako velika čast za našu zemlju. Sajam fitnesa je pravo mesto da svi posetioci dobiju izuzetno korisne savete u vezi sa ishranom, ali i reše neke nedoumice kada je vežbanje i organizacija treninga u pitanju. Nepravilno vežbanje, treninzi koje vode nestručni ljudi, mogu podjednako da ugroze vaše zdravlje - poručuje Radojičić.

DIREKTNO.RS deli pet puta po dve karte za Sajam fitnesa velnesa i zdravlja BELFIS 2019. Potrebno je da pošaljete vaše podatke (ime i prezime, adresu i broj telefona) na imejl redakcija@direktno.rs, a karte će dobiti pet najbržih čitalaca.

Dragi čitaoci, da biste nas lakše pratili i bili u toku preuzmite našu aplikaciju za Android ili Iphone.

Komentari 0

ostavi komentar

Ostavi komentar

Da biste komentarisali vesti pod Vašim imenom

Ulogujte se
Pravila komentarisanja
Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici i kvalitetniji komentari.
Direktno.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni.
Zabranjeno je objavljivanje ideja, informacija i mišljenja kojima se podstiče diskriminacija, mržnja ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja nekoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihove seksualne opredeljenosti, bez obzira na to da li je objavljivanjem učinjeno krivično delo. Komentari koji sadrže govor mržnje i psovke, takodje neće biti objavljeni.
Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije, već samo autora komentara.


Izbor(i)

Zoran Živković [23.04.2024.]




Video dana

Topli sendvič

Anketa

Gde ćete provesti predstojeće praznike?

Rezultati