Svet

[ Izvor: Mediji ]

27. 09. 2024. 21:18 1

Sveštenica i monahinja skinule mantije pa ušle u svet industrije za odrasle (FOTO)

U iznenađujućem preokretu, 36-godišnja bivša sveštenica Ana Akiva iz Brazila i bivša misonarka Andresa Urak, postale su poznate po svojim sadržajima na jednoj od platformi za odrasle.

Ana i Andresa, koje su se udaljile od svojih religioznih karijera, sada planiraju zajedničku seriju filmova za potrebe industrije za odrasle. U bizarnoj ispovesti, one su navele kako i dalje veruju u Boga, ali da su izabrale nešto drugačiji životni put.

Držala službe do 2022. godine

Ana Akiva, koja je služila kao sveštenica u Evangelističkoj crkvi u Sao Paulu do 2022. godine, otkrila je da je prvi put primetila Andresu Urak na izboru za Mis Bumbum. Iako su se odlučile za novu karijeru, Akiva tvrdi da su još uvek verne svojim duhovnim vrednostima.

- I dalje verujemo, ali smo se udaljile od crkve zbog neslaganja sa mnogim stvarima koje se dešavaju iza scene. Iako će nas neki kritikovati, ne smatramo da grešimo. Prihvatamo svoju biseksualnost i u tome nema greha - izjavila je Akiva.

Andresa radila kao misionarka, povezivali je sa Ronaldom

Urak, poznata po golišavim slikama na društvenim mrežama i navodnoj vezi sa fudbalerom Kristijanom Ronaldom, koja nikada nije potvrđena, postala je misonarka nakon što je preživela skoro smrtonosnu situaciju zbog neispravnih implantata.

Pre više od devet godina, Urakova je za brazilske medije izjavila: "Ima mnogo ružnih žena. Ako imate novca, možete biti lepi. Ova lepa faca koju vidite ovde, dragi moj, košta nešto". Ispostavilo se da je platila cenu koju nije očekivala - završila je u septičkom šoku i na respiratoru. Urakova je tada izrazila žaljenje što je "stavila taj otrov u svoje telo", pozivajući se na pritisak društva za savršenstvom.

 

Dragi čitaoci, da biste nas lakše pratili i bili u toku preuzmite našu aplikaciju za Android ili Iphone.

Komentari 1

ostavi komentar

Ostavi komentar

Da biste komentarisali vesti pod Vašim imenom

Ulogujte se
Pravila komentarisanja
Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici i kvalitetniji komentari.
Direktno.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni.
Zabranjeno je objavljivanje ideja, informacija i mišljenja kojima se podstiče diskriminacija, mržnja ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja nekoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihove seksualne opredeljenosti, bez obzira na to da li je objavljivanjem učinjeno krivično delo. Komentari koji sadrže govor mržnje i psovke, takodje neće biti objavljeni.
Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije, već samo autora komentara.


EXPOnat

Zoran Živković [27.09.2024.]




Video dana

Neozbiljni ste

Anketa

Da li dva jajeta, kako kaže Toma Mona, mogu čoveka da drže ceo dan sitim?

Rezultati