Savremena žena

Direktno.rs

01. 04. 2023. 17:59 0

Danijela se razvela od direktora kluba i zamonašila

Nekada je važila za najlepšu Italijanku i bila je supruga moćnika a danas u manastiru vodi potpuno drugačiji život daleko od očiju javnosti.

Danijela Rosati je godinama važila za najlepšu italijansku tv zvezdu a onda se povukla iz javnog života i odlučila da se posveti veri pa je postala jedna od monahinja u katoličkom samostanu.

Omiljeno TV lice mnogih Italijana je bila bivša supruga Adrijana Galijanija, čuvenog direktora fudbalskog kluba Milana. U braku sa njim je provela sedam godina i razveli su se 1999. godine.

U Milano je došla sa samo 21. godinom i u ti vreme je u Italiji bio popularan budizam koji je za ovu bivšu voditeljku bio izrazito interesantan, međutim na kraju se ipak okrenula hrišćanstvu.

- Nakon razvoda, odlučila sam da se udaljim od televizije i medija i počnem da živim neki drugi život. Do prosvetljenja je došlo kada sam baš tih dana posetila crkvu Svete Brigite u Rimu. Shvatila sam da je moj život bez vere bio nepotpun. Posvetila sam se Bogu i zavetovala na čednost 2005. godine. U početku mi je bilo teško, ali sam uspela uz pomoć Gospoda - izjavila je Rosati.

O bivšem mužu i nakon toliko godina ima podeljena mišljenja: "To su bile zamorne godine. Nas dvoje se i dalje viđamo. Meni uopšte ne nedostaju komfor i udobnost koje sam imala živeći sa njim. Fale mi ljudi. Nikada nisam bila na teretu iako sam bila gospođa Galijani. Sama sam sebe izdržavala, imala svoju platu i trudila se da uvek bude nezavisna."

Priznala je da je u prošlosti pretrpela i fizičko nasilje od strane partnera ali nije želela da ide u detalje te jezive epizode prilikom koje je izgubila i dete:

- Gurnuo me je na zemlju, šutirao po stomaku. Onesvestila sam se. Kada sam došla sebi, bila sam u lokvi krvi, izgubila sam bebu. Nikada to nisam prijavila. Oproštenje i molitva čine čuda - iskrena je Danijela.

Dragi čitaoci, da biste nas lakše pratili i bili u toku preuzmite našu aplikaciju za Android ili Iphone.

Komentari 0

ostavi komentar

Ostavi komentar

Da biste komentarisali vesti pod Vašim imenom

Ulogujte se
Pravila komentarisanja
Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici i kvalitetniji komentari.
Direktno.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni.
Zabranjeno je objavljivanje ideja, informacija i mišljenja kojima se podstiče diskriminacija, mržnja ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja nekoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihove seksualne opredeljenosti, bez obzira na to da li je objavljivanjem učinjeno krivično delo. Komentari koji sadrže govor mržnje i psovke, takodje neće biti objavljeni.
Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije, već samo autora komentara.


Revizionista

Zoran Živković [18.09.2024.]




Video dana

Proka pronalazač

Anketa

Ko bi trebalo da nasledi Svetislava Pešića na mestu selektora Srbije?

Rezultati