Svet

[ Izvor: Mediji ]

09. 09. 2024. 16:23 6

Političarka poreklom iz Albanije pucala u sliku Device Marije i Isusa (FOTO)

Sanija Ameti, švajcarska političarka albanskog porekla i kopredsednica pokreta Operacija Libero, u centru je skandala nakon što je na Instagramu objavila fotografiju na kojoj puca u Bogorodicu sa malim Isusom u naručju.

Aukcijska kuća Koler poznata je po raskošnim katalozima umetnosti. Jedan od motiva, prikaz Marije sa Isusom, posebno se dopao Saniji Ameti i to – kao meta za gađanje.

Na Instagramu je Ameti, koja voli da slobodno vreme provodi u streljani, objavila dve fotografije kako puca na sliku Marije i Isusa.

Na fotografiji, na kojoj je izbliza uslikana izrešetana slika može se videti dvadesetak rupa od metaka.

Blik je pitao Ameti zašto je odabrala Mariju i Isusa za svoju metu. Nakon toga je odmah obrisala objavu i zatražila oproštaj.

Njeno objašnjenje na Instagramu glasilo je: "Za pucanje na 10 metara, bili su mi potrebni subjekti koji su bili dovoljno vidljivi. Imala sam pri ruci samo Koler katalog, koji je bio dovoljno veliki. Nisam obraćala pažnju na sadržaj slike. To nije bilo u redu. Iskreno, izvinjavam se ako sam nekoga povredila!"

U intervjuu za Blik Ameti je bila još jasnija: "To je bilo apsolutno glupo sa moje strane. Nisam razmišljala o tome, neizmerno mi je žao. Molim ljude koje sam time povredila da mi oproste",

Dragi čitaoci, da biste nas lakše pratili i bili u toku preuzmite našu aplikaciju za Android ili Iphone.

Komentari 6

ostavi komentar

Ostavi komentar

Da biste komentarisali vesti pod Vašim imenom

Ulogujte se
Pravila komentarisanja
Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici i kvalitetniji komentari.
Direktno.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni.
Zabranjeno je objavljivanje ideja, informacija i mišljenja kojima se podstiče diskriminacija, mržnja ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja nekoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihove seksualne opredeljenosti, bez obzira na to da li je objavljivanjem učinjeno krivično delo. Komentari koji sadrže govor mržnje i psovke, takodje neće biti objavljeni.
Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije, već samo autora komentara.


Revizionista

Zoran Živković [18.09.2024.]




Video dana

Supermen poza

Anketa

Da li dva jajeta, kako kaže Toma Mona, mogu čoveka da drže ceo dan sitim?

Rezultati