Svet

[ Izvor: Mediji ]

06. 09. 2024. 07:03 0

Kejt Midlton jednim gestom oduševila ceo svet

Princeza od Velsa Kejt Midlton iako u trenutnom periodu ne obavlja svoje kraljevske dužnosti, i dalje aktivno živi, barem onoliko koliko joj zdravstveno stanje dozvoljava.

Naime, priča počinje tako što je Kristi Ker, majka šestogodišnje devojčice koja nažalost boluje od celijakije, još decembra meseca prošle godine poslala pismo Kejt Midlton u sklopu kampanje "Shaping Up" koja za cilj ima mentalno zdravlje dece.

- Na svoj mali, petogodišnji način počela je da se bori - objasnila je Kirsti, majka šestogodišnje devojčice pa dodala - Nikad ne možete da se isključite. Biću iznenađena ako odraste bez nekih vrsta tegobe oko hrane. Ona razume bol koju prolazi kada u svoje telo unese gluten, ali uvek nam kaže - ne volim bez glutena - ispričala je majka.

Kristi je, takođe, ispričala da se njena ćerka Isla dugo bori i sa osećajem da je drugačija od svojih drugara iz škole zbog svoje autoimune bolesti koja podrazumeva strogu dijetu bez glutena, a zbog koje ima znatno manje energije nego njeni prijatelji.

To je bio razlog zbog kog je zabrinuta majka odlučila da podeli svoje muke i pošalje pismo princezi od Velsa.

- Nikada nisam videla da neko stvarno govori o tome kako to utiče na odrastanje dece i njihovo mentalno zdravlje, jer je to nešto što je u potpunosti izvan njihove kontrole. Pomislila sam - Ulazim u svoj "mama mod" i napisaću pismo drugoj mami. Zapravo sam započela rekavši da je jako čudan osećaj napisati službeno pismo kao jedna mama drugoj jer ona ima troje dece. Ko zna kroz šta prolaze jer su i oni drugačiji, ali iz potpuno drugog razloga - ispričala je Kristi, piše Mirror.

Međutim, Kristi je nedavno konačno dobila pismo podrške od Kejt Midlton, što je veoma dotaklo njenu ćerkicu jer je, kako kaže, Kejt Midlton razume.

- Bilo je vrlo pažljivo od vas što ste se potrudili da napišete sve što ste napisali. Princeza od Velsa me je zamolila da pošaljem njene najbolje želje vama i vašoj porodici - glasio je kraj pisma koje je dobila Kristi.

- Bila je apsolutno oduševljena i uzbuđena. Isla misli da je Kejt najglamuroznija žena na celom svetu - završila je zadovoljno Kirsti.

Dragi čitaoci, da biste nas lakše pratili i bili u toku preuzmite našu aplikaciju za Android ili Iphone.

Komentari 0

ostavi komentar

Ostavi komentar

Da biste komentarisali vesti pod Vašim imenom

Ulogujte se
Pravila komentarisanja
Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici i kvalitetniji komentari.
Direktno.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni.
Zabranjeno je objavljivanje ideja, informacija i mišljenja kojima se podstiče diskriminacija, mržnja ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja nekoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihove seksualne opredeljenosti, bez obzira na to da li je objavljivanjem učinjeno krivično delo. Komentari koji sadrže govor mržnje i psovke, takodje neće biti objavljeni.
Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije, već samo autora komentara.


Bodyguard

Zoran Živković [13.09.2024.]




Video dana

Rokenrol žurka - kolevke umesto podijuma

Anketa

Ko bi trebalo da nasledi Svetislava Pešića na mestu selektora Srbije?

Rezultati