Svet

[ Izvor: Mediji ]

14. 08. 2024. 07:08 0

Krenuo da se istušira, pa zatekao užasan prizor (VIDEO)

"Šta biste uradili u ovoj situaciji"?, pita autor video zapisa koji je na svom TikTok nalogu @woahdude postavio užasavajući snimak. Ovako nešto i u snu može da prestravi čoveka, kamoli na javi: u video zapisu, koji ima skoro 15 miliona pregleda, prikazana je scena iz kupatila, tačnije tuš kabine u kojoj se celom svojom dužinom pružila zmija džinovnih razmera.

Zmija je bila u uspravnom položaju i čini se da joj je voda iz tuša baš prijala.

U mnogim delovima sveta, zmije su redovni posetioci domova, a naročito vole da ulaze u niske kuće u kojima traže spas od vreline.

- U Australiji su redovni gosti - kaže jedan komentator ispod ovog video zapisa.

Nekima je pojava zmije u kući najgora mora: o tome piše i jedan gledalac snimka koji tvrdi da mu je slika zmije ispod kreveta nešto što možda ne bi preživeo.

Uz komentare o snimku, koji ima više od pola miliona lajkova i preko 12 hiljada komentara, mnogi su izneli i "uspomene" na sopstvene susrete sa zmijama koje su pronalazili čak i u krevetu.

Jedna osoba izjavila je da nema šanse da bi stajala toliko dugo u kupatilu i snimala zmiju ispod tuša. Strah od ovih gmizavaca je toliko ukorenjen u ljudima da je neko napisao da bi zapalio kuću i potom bi kupio novu, "otpornu" na zmije. Uz mnoštvo duhovitih komentara, poput onih u kojima gledaoci pišu da bi se iselili iz zemlje ili bi prodali kuću zajedno sa zmijom, pojedinci garantuju da bi doživeli srčani udar, a neki se pitaju šta bi rekao zakon u Australiji u slučaju da vlasnik kuće u kojoj se pojavi ovakvo džinovsko stvorenje odluči da ga ubije.

Dragi čitaoci, da biste nas lakše pratili i bili u toku preuzmite našu aplikaciju za Android ili Iphone.

Komentari 0

ostavi komentar

Ostavi komentar

Da biste komentarisali vesti pod Vašim imenom

Ulogujte se
Pravila komentarisanja
Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici i kvalitetniji komentari.
Direktno.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni.
Zabranjeno je objavljivanje ideja, informacija i mišljenja kojima se podstiče diskriminacija, mržnja ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja nekoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihove seksualne opredeljenosti, bez obzira na to da li je objavljivanjem učinjeno krivično delo. Komentari koji sadrže govor mržnje i psovke, takodje neće biti objavljeni.
Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije, već samo autora komentara.


Bodyguard

Zoran Živković [13.09.2024.]




Video dana

Rokenrol žurka - kolevke umesto podijuma

Anketa

Ko bi trebalo da nasledi Svetislava Pešića na mestu selektora Srbije?

Rezultati