Svet

Direktno.rs

04. 08. 2024. 13:28 2

Izraelci tvrde: Bajden OPSOVAO Netanjahua

Američki predsednik Džozef Bajden opsovao je izraelskog premijera Benjamina Netanjahua tokom telefonskog razgovora u četvrtak nakon što je Netanjahu rekao da napreduju pregovori Izraela o sporazumu o prekidu vatre sa Hamasom i da će uskoro poslati delegaciju da nastavi pregovore, javio je izraelski Kanal 12.

Taj medij nije naveo izvore koji su to rekli, ali ističe da je Džo Bajden na kraju telefonskog razgovora rekao izraelskom premijeru "stop bullshiting me" ("nemoj da me z********").

Ti razgovori traju već više meseci i dosad nisu dali nikakve rezultate, a Bajden je ranije izneo mišljenje da je Benjamin Netanjahu namerno odugovlačio iz političkih razloga, preneo je Tajms of Izrael.

Bajden je, kako prenose izraelski mediji, rekao Netanjahuu da ga ne uzima zdravo za gotovo.

Kako Kanal 12 navodi, američki predsednik je to rekao u kontekstu izraelsko-američke saradnje u potencijalnom ratu sa Iranom, usred ogromnih tenzija.

Netanjahuova kancelarija je saopštila, reagujući na objavu Kanala 12, da premijer ne komentariše sadržaj svojih "ličnih razgovora sa američkim predsednikom".

Dragi čitaoci, da biste nas lakše pratili i bili u toku preuzmite našu aplikaciju za Android ili Iphone.

Komentari 2

ostavi komentar

Ostavi komentar

Da biste komentarisali vesti pod Vašim imenom

Ulogujte se
Pravila komentarisanja
Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici i kvalitetniji komentari.
Direktno.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni.
Zabranjeno je objavljivanje ideja, informacija i mišljenja kojima se podstiče diskriminacija, mržnja ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja nekoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihove seksualne opredeljenosti, bez obzira na to da li je objavljivanjem učinjeno krivično delo. Komentari koji sadrže govor mržnje i psovke, takodje neće biti objavljeni.
Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije, već samo autora komentara.


Bodyguard

Zoran Živković [13.09.2024.]




Video dana

Rokenrol žurka - kolevke umesto podijuma

Anketa

Ko bi trebalo da nasledi Svetislava Pešića na mestu selektora Srbije?

Rezultati