Svet

[ Izvor: Mediji ]

13. 07. 2024. 11:45 1

Državljanin Srbije kopao tunel da pobegne iz pritvora, zatvorili aerodrom!

Državljanin Srbije (28) koji je ilegalno ušao u Izrael, pokušao je da iz pritvorske jedinice na aerodromu pobegne kopanjem tunela, ali policija ga je uhvatila u poslednjem trenutku.

Prema izveštaju u Makou, naš državljanin je sleteo u Izrael i prebačen je na graničnu kontrolu, ali je zvaničnik MUP-a odbio da ga pusti u Izrael iz straha da će u toj zemlji ostati na crno.

On je prebačen u pritvorsku ćeliju u Izraelu zajedno sa drugim stranim državljanima kojima je iz istog razloga zabranjen ulazak u Izrael. Tokom boravka u ćeliji, srpski državljanin i ostali su peškirom prekrili lampu u kupatilu i uklonili rešetke.

Osumnjičeni je rešetkom sa vrata kupatila razbio keramiku i iskopao rupu u zidu kroz koju je planirao da pobegne. Skoro savršen pokušaj je propao kada su službenici za imigraciju otkrili tunel tokom rutinske provere ćelije. Policajac je primetio:

- Da to nismo shvatili na vreme, on i ostali pritvorenici su mogli da pobegnu.

Kako prenosi bhol.co.il, osumnjičeni je uhapšen i odveden na saslušanje, gde je priznao pokušaj bekstva. Tužilaštvo policije regiona Šefala podiglo je optužnicu protiv njega Sudu za prekršaje u Rišon Lecionu zbog pokušaja bekstva iz hapšenja i oštećenja imovine.

Dragi čitaoci, da biste nas lakše pratili i bili u toku preuzmite našu aplikaciju za Android ili Iphone.

Komentari 1

ostavi komentar

Ostavi komentar

Da biste komentarisali vesti pod Vašim imenom

Ulogujte se
Pravila komentarisanja
Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici i kvalitetniji komentari.
Direktno.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni.
Zabranjeno je objavljivanje ideja, informacija i mišljenja kojima se podstiče diskriminacija, mržnja ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja nekoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihove seksualne opredeljenosti, bez obzira na to da li je objavljivanjem učinjeno krivično delo. Komentari koji sadrže govor mržnje i psovke, takodje neće biti objavljeni.
Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije, već samo autora komentara.


Doručak na travi

Zoran Živković [02.09.2024.]




Video dana

Beba uspavala tatu

Anketa

Da li će lista "nepodobnih" za ulazak u Srbiju ostati na snazi?

Rezultati