Svet

[ Izvor: Mediji ]

10. 07. 2024. 15:28 0

Supruga i ćerke novinara BBC ubijene u napadu u Londonu

Britanska policija i dalje traga za Kajlom Klifordom (26), koji se dovodi u vezu sa smrću tri žene u Hartfordširu kod Londona. Vlasti su ranije upozorile da je Kliford možda naoružan samostrelom, a sada su otkriveni i neki detalji o žrtvama.

Naime, tela tri žene, za koje se veruje da su u srodstvu, pronađena su u utorak uveče u jednoj kući oko 19 časova sa teškim povredama, a ubrzo nakon dolaska policije su preminule. Dan kasnije je potvrđeno da su žrtve imale 25, 28 i 61 godinu, ali njihova imena nisu otkrivena, kao ni način na koji su ubijene.

Britanski mediji prenose da su u napadu ubijene žena Kerol (61) i ćerke (28, 25) poznatog novinara BBC-a Džona Hanta.

Komšije su rekle da su sinoć iz kuće, gde su žene pronađene, čuli stravične vriske, a da je nedugo potom čitav kvart blokirala policija. Od tada traje neumorna potraga za muškarcem, koji je identifikovan kao Kliford i veruje se da je naoružan.

Policija veruje da se nalazi u regionu Hartfošira, odnosno da je možda uspeo da stigne do severnog dela Londona.

Prema pisanju britanskih medija, u Enfildu je privremeno zaključana jedna škola, dok su đaci u učionicama i zabranjeno im je da izlaze napolje. Ipak, ne postoji definitivna potvrda da je Kliford zaista i viđen u ovom području.

Kako su tri žene ubijene i šta bi mogao da bude motiv zločina i dalje nije poznato. Kao što nije navedeno ni u kakvom je odnosu Kliford bio sa njima, ali ni za šta se tereti.

Dragi čitaoci, da biste nas lakše pratili i bili u toku preuzmite našu aplikaciju za Android ili Iphone.

Komentari 0

ostavi komentar

Ostavi komentar

Da biste komentarisali vesti pod Vašim imenom

Ulogujte se
Pravila komentarisanja
Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici i kvalitetniji komentari.
Direktno.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni.
Zabranjeno je objavljivanje ideja, informacija i mišljenja kojima se podstiče diskriminacija, mržnja ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja nekoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihove seksualne opredeljenosti, bez obzira na to da li je objavljivanjem učinjeno krivično delo. Komentari koji sadrže govor mržnje i psovke, takodje neće biti objavljeni.
Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije, već samo autora komentara.


Doručak na travi

Zoran Živković [02.09.2024.]




Video dana

Beba uspavala tatu

Anketa

Da li će lista "nepodobnih" za ulazak u Srbiju ostati na snazi?

Rezultati