Svet

[ Izvor: Mediji ]

16. 06. 2024. 14:16 0

Pojavio se snimak napada u Nemačkoj: Pokušao da zapali navijače (VIDEO)

Tokom Evropskog prvenstva u Hamburgu, dogodio se pokušaj napada na fan zonu, kada je neidentifikovana osoba pokušala da napadne navijače zlatnom sekirom i molotovljevim koktelom.

Incident se desio pred meč između Holandije i Poljske, dok su navijači mirno iščekivali utakmicu.

Policija je brzo reagovala i sprečila napadača pre nego što je uspeo da baci molotovljev koktel među masu. Prema izveštajima, napadač je bio teško povređen nakon što ga je policija upucala i prevezen je hitnom pomoći.

Incident je izazvao zatvaranje Riprban ulice, poznate po svojim barovima i noćnim klubovima, nakon što je muškarac napao policajca sekirom. Policija je prvo pokušala da ga savlada biber sprejem, ali je bila primorana da ispali nekoliko hitaca kada to nije bilo dovoljno.

Nemački list "Bild" prenosi da se napad dogodio oko 12:30 po lokalnom vremenu, a područje je nakon toga brzo očišćeno od navijača. Ovaj incident je stavio dodatni pritisak na organe reda da osiguraju bezbednost tokom Evropskog prvenstva, ali srećom, tragedija je izbegnuta zahvaljujući brzoj reakciji policije.

Dragi čitaoci, da biste nas lakše pratili i bili u toku preuzmite našu aplikaciju za Android ili Iphone.

Komentari 0

ostavi komentar

Ostavi komentar

Da biste komentarisali vesti pod Vašim imenom

Ulogujte se
Pravila komentarisanja
Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici i kvalitetniji komentari.
Direktno.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni.
Zabranjeno je objavljivanje ideja, informacija i mišljenja kojima se podstiče diskriminacija, mržnja ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja nekoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihove seksualne opredeljenosti, bez obzira na to da li je objavljivanjem učinjeno krivično delo. Komentari koji sadrže govor mržnje i psovke, takodje neće biti objavljeni.
Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije, već samo autora komentara.


Idolatrija

Zoran Živković [21.06.2024.]




Video dana

Prevrtljiv pas

Anketa

Da li treba Dragan Stojković Piksi da ostane selektor Srbije?

Rezultati