Svet

[ Izvor: Mediji ]

11. 05. 2024. 10:29 1

Vilijam konačno progovorio o stanju Kejt

Princ od Velsa razgovarao je o zdravlju svoje supruge tokom posete jednoj bolnici, te je prvi put otkrio kako je Kejt Midlton.

- Dobro je - kratko je rekao Vilijam o zdravstevnom stanju Kejt Midlton, piše Dailymail.

Podsetimo, u emotivnoj video poruci, snimljenoj u Vindzoru krajem marta, Kejt Midlton je otkrila je da ima rak.

- Dobro sam i svakim danom postajem sve jača, fokusiram se na stvari koje će mi pomoći da se izlečim. To što imam Vilijama pored mene takođe je velika podrška i uteha. Kao i ljubav, podrška i dobrota koju su pokazali mnogi od vas. To nam oboma znači mnogo - navela je Kejt.

Kejt je rak otkriven tek nakon što je u januaru podvrgnuta velikoj operaciji abdomena na Londonskoj klinici. Kensingtonska palata je saopštila da neće deliti detalje o tome kakvu vrstu raka princeza ima, niti u kojoj je fazi raka i zamolila je ljude da ne spekulišu.

- Vilijam je izuzetno ponosan na svoju suprugu zbog hrabrosti i snage koju je pokazala ne samo u trenutku priče o raku, već od početka godine. Sada je više nego ikad usredsređen na to da njegova žena ima privatnost koja joj je potrebna da se potpuno oporavi i da su njegova deca zaštićena - rekao je izvor.

Navodi se i da je trebalo dosta vremena da se oboje saberu i oporave od vesti koje nisu nimalo lake za shvatanje. Takođe, veliki zadatak je bio reći njihovoj deci šokantnu vest.

Dragi čitaoci, da biste nas lakše pratili i bili u toku preuzmite našu aplikaciju za Android ili Iphone.

Komentari 1

ostavi komentar

Ostavi komentar

Da biste komentarisali vesti pod Vašim imenom

Ulogujte se
Pravila komentarisanja
Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici i kvalitetniji komentari.
Direktno.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni.
Zabranjeno je objavljivanje ideja, informacija i mišljenja kojima se podstiče diskriminacija, mržnja ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja nekoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihove seksualne opredeljenosti, bez obzira na to da li je objavljivanjem učinjeno krivično delo. Komentari koji sadrže govor mržnje i psovke, takodje neće biti objavljeni.
Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije, već samo autora komentara.


Tradicija

Zoran Živković [24.07.2024.]




Video dana

Avantura zove

Anketa

Da li ste za kopanje litijuma u Srbiji?

Rezultati